Voždovac se pohvalio novim pojačanjem, stigao bivši golman Zvezde i Intera!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 11.07.2023.
18:55
Izvor: Sportske.net

"Zmajevi" pronašli rešenje na golu.

FK Vozdovac
FK Vozdovac

Povezane vesti

Fudbalski golman Vladan Đekić novo je pojačanje ekipe Voždovca, saopštio je danas beogradski klub.

Ovaj 23-godišnjak u Voždovac dolazi nakon što je prethodnih sedam i po sezona proveo u italijanskom fudbalu, gde je pored milanskog Intera bio član Pize, Kazertane i Viterbesea.

Đekić je rekao da je uzbuđen što dolazi u klub koji ima jasnu viziju rada sa mladim igračima i koji je prošle sezone pokazao da može da bude konkurent svim timovima.

"Zahvalio bih se stručnom štabu i sportskom direktoru na ukazanom poverenju. Verujem da uz kvalitetan rad sa njima mogu da podignem svoj nivo i samim tim pomognem celom timu da ostvarimo što bolje rezultate", rekao je Đekić, koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević istakao je da je mladi čuvar mreže bio u konkurenciji i za prvog golmana Intera.

"Mislimo da u ovom trenutku možemo pomoći jedni drugima. Definitivno ima kvalitet, a mi smo spremni i da malo sačekamo da se ispolji, s obzirom da će mu trebati vremena za adaptaciju. On je profil i golmana i ličnosti koji se uklapa u ambijent koji kreiramo", dodao je on.

Trener golmana u stručnom štabu Voždovca Predrag Miljković rekao je da je ranije pratio Đekićev razvoj, kroz omladinske selekcije Crvene zvezde i milanskog kluba.

"I fudbalski i kao ličnost se uklapa u naš model igrača. Biće mu potrebno vreme za prilagođavanje, ali ne sumnjam da će nam pomoći da kao tim ostvarimo naše ciljeve", rekao je Miljković.

Nova sezona u Super ligi Srbije počinje 29. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke