Vreme za rastanak - Srnić ide u Poljsku

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.07.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net

Nakon sedam sezona provedenih u srpskom fudbalu došao je red da Dragoljub Srnić "digne sidro" i započne inostranu karijeru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vezni fudbaler Čukaričkog Dragoljub Srnić (25) otputovao je u Poljsku kako bi obavio lekarske preglede i parafirao ugovor sa novim klubom.

Čelnici superligaša sa Banovog Brda najavili su da će "Draža" Srnić napustiti klub tokom leta, a sada je više nego izvesno da će sledeća stanica defanzivnog veziste biti Slask iz Vroclava.

Poljski mediji pišu da su poslednji detalji ugovora precizirani uoči pregleda i da će Srnić parafirati ugovor do kraja dana ili sutra ujutru.

Dragoljub Srnić je karijeru počeo u šabačkoj Mačvi, a potom je stasao u omladinskoj školi Crvene zvezde. Kako u prvom timu kluba iz Ljutice Bogdana nije bilo mesta za braću Srnić blizanci su se odlučili za selidbu na Banovo Brdo.

Slavoljub Srnić je 31. avgusta 2015. godine potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, dok je njegov brat blizanac do danas bio veran Čukaričkom.

Kako stoje stvari, transfer u inostranstvo mogao bi da ostvari i krilni fudbaler Crvene zvezde pošto za Slavoljuba Srnića postoji interesovanje iz Švajcarske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prdonja
Monday, 03.07.2017
11:57

A ovo mu je brat...:) a i ovaj drugi se samo ceka da ode.

avatar
R E V O L T
Monday, 03.07.2017
12:41

I ja sam se presao:-D

avatar
Prdonja
Monday, 03.07.2017
11:55

Ode i poslednji igrac...nRajkovic,Ristic,Jovanovic,Grujic,Plavsic, Jovic, Srnic...niko dokazan, a sve dobri igraci mogli biti, da su ostavili neki trag u nasoj ligi, uz jos 3 4 iskusna, ova generacija je mogla sve da izvuce. Ovako ce po pozajmica citav zivot osim Rajkovica , za kojeg smo uzeli 2 3 eura. Kad imas ovu generaciju, tu se dizu krediiti i zaduzuje, jer znas da ce se isplatit, ali lakse je ovako valjda...sad opet iz supljeg u prazno.