Vučelić grmi: "Sudija katastrofalan, navijao za Olimpijakos"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.07.2017.
10:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić smatra da je sudija Davide Masa dobrano uticao na to da crno-beli dožive poraz u susretu sa Olimpijakosom.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Šampion Srbije doživeo je u utorak poraz od Olimpijakosa (1:3) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a predsednik Partizana Milorad Vučelić osuo je paljbu po sudiji Davideu Masi.

"Čestitam Olimpijakosu na pobedi, ali sudija Masa je bio katastrofalan. Gadno nas je oštetio. Ne samo za penale, nego kompletan meč. Italijanski arbitar je bio 12. igrač Olimpijakosa, nedorastao meču. Možemo da se žalimo... Ponavljam, Masa je očigledno navijao za rivala", rekao je Vučelić za "Žurnal".

Ulogu glavnog arbitra u Humskoj je obavljao Italijan Davide Masa, sudija koji se u Italiji susreo sa ozbiljnim pretnjama nakon derbija Juventus - Milan u kojem je nagradio domaćina penalom u sedmom minutu nadoknade vremena.

"Ne želim da pravdam poraz, usledio je posle grešaka odbrane, ali zaista moram da istaknem, znate da to retko radim, suđenje je bilo katastrofalno", dodao je Vučelić.

Revanš utakmica je za sedam dana u Pireju, a Partizan će pokušati da nadoknadi veliki zaostatak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 26.07.2017
19:13

Kad cu ja doziveti da partizan barem jednu utakmicu izgubi posteno.

avatar
Mads87
Wednesday, 26.07.2017
16:09

Penali realno nisu bili ni 1 da se ne lazemo.Ali zato je bilo jedno 3 4 slobodnjaka u zoni suta koji nisu sudjeni.Plus konstantno udaranje igraca partizana bez lopte.Ima i par stvari koje se nisu na TVu videle ali ne bi o tome jer cu izazvati polemiku :)

avatar
svojnasvome
Wednesday, 26.07.2017
15:55

Vucela nazad u osnovnu, probaj sutnuti loptu koji put, pa onda dodji da pametujes....a ne sibicari da dovodite sumu nespremnog dva dana pred grke, totalno nereseno sa leom, prodaja blekija bez adekvatne zamene ....znaci slepac vidi da je neozbiljno misliti o LS bez jos jednog zadnjaka levog spoljnjeg zadnjeg veznog i spica....pa vi sad vidite

avatar
Miodrag Bjelica
Wednesday, 26.07.2017
14:10

Jednostavno,fudbal je najpopularniji sport zato sto ne pobedjuje,uvek,bolji tim.Partizan je igrao dobro,agresivno,napadacki ali kao u zivotu,bez srece nema uspeha.Da je leonardo iskoristio 100%sansu,mec bi imao drugi tok ali u futbalu je nepisano pravilo ako ne iskoristis takvu sansu,protivnik te kaznjava.Te price,razlika u klasi nemaju veze,partizan je bio bolji u ovom mecu.Sudija je bio naklonjen olimpijakosu ali to nije bilo presudno.Steta zbog dobre igre.Navijaci su najbolje merilo o tome kako je partizan odigrao!

avatar
R
Wednesday, 26.07.2017
18:35
avatar
Wednesday, 26.07.2017
13:53

Generalno, kao neko ko navija za Zvezdu mogu objektivno da prokomentarišem, partizanova odbrana je blagi užas. Osim Vulićevića ostali su za Prvu ligu Srbije (ne Superligu) Onaj treći gol, dva štopera ne mogu da stignu onog Emenikea, što I nije nelogično ali je smešno da niko od igrača nije stajao pored njega, tim pre što je u pitanju kraj utakmice kada nema vremena za popravni! Onaj dečko Janković, se stvarno trudio I realno bio dobar, ali Leonardo, strašno, pada kao pokošen prilikom svakog duela, a vidi se da zna što je najtužnije. Everton kiksnuo kod prvog gola I to je to, jedino se Tavamba borio kao lav. Sudjenje krajnje solidno, ni jedan penal ne bih sudio ni jednima ni drugima. Kod ofsajda I auta, nije bilo grešaka. Sudija je pustio malo grublju igru I to je to. Ipak ono što mene brine su oni maloumnici koji su bacilli petardu na Marina I vodom gadjali fudbalere na poluvremenu, što je za kaznu, koju se iskreno nadam nećete dobiti. Toliko of mene.

avatar
Wednesday, 26.07.2017
12:21

Gledao sam ponovo utakmicu, penala nije bilo ali slobodno mogu reći da Partizanu nije dozvoljeno da se izmeri sa Olimpijakosom koji je bio oslabljen za 3-4 igrača ali je bio izuzetno pojačan sudijom tj. Partizanu je bilo delimično dozvoljeno da se suprotstavi Olimpijakosu do one šanse Leonarda u 2p do kada je ustvari Partizan i bio bolji od Olimpijakosa na terenu. Nakon te šanse je Masa pravio greške u nizu i što se tiče prekršaja i kartona, a imao ih je par i u 1p na štetu Partizana. Neću da dužim ali najbitnije odluke kojima je rešio pa možda i ceo dvomeč su: 1. nedosuđen prekršaj Romaua nad Đurđevićem na 18m od gola Olimpijakosa, to je bio brutalan udarac u leđa, a svi znamo kako Leonardo izvodi slobodnjake sa tih pozicija. 2. nedosuđen dvostrukim prekršaj nad Leonardom na 17m od gola Olimpijakosa što bi bilo kao penal za Leonarda. 3. nije pokazao žuti karton Romauu koji je nakon hvatanja španske kragne Đurđeviću šutnuo loptu nakon prekida igre, a to je igrač koji je na pauzi flašom gađao navijače Partizana kada je trebao da bude i iskjučen znači da je Olimpijakos trebao da igra sa igračem manje u 2p. 4. žute kartone ostalih igrača neću navoditi ali Ođiđa Ofoe je zaslužio nekoliko žutih, prvi kada je laktom sprečio Jankovića koji mu je proturio loptu kroz noge, sudije je pustio prednost tu šansu Leonardu ali nije pokazao očigledan žuti Ofoeu, zatim isti igrač i rukom i kolenom s leđa faulira Kosovića, a onda zadržava loptu u rukama i među nogama sprečavajući Partizan da izvede prekršaj i treća stiaucija kada mu je jedina misao bila da faulira Pantića s leđa i u tome je uspeo, a opet bio dosuđen samo običan prekršaj. 5. kada je Figueiras koji je već ima žuti karton sapleo sa leđa Leonarda na 17m od gola Olimpijakosa kada nije dosuđen 3. prekršaj za Partizan na 17-18 m od gola Olimpijakosa i 3. crveni za igrače Olimpijakosa. Partizan treba da se žali jer ako ćutimo opet će nam se desiti neko novo ispadanje zbog sudija, a imali smo ih u bliskoj prošlosti i to mnogo: CSKA, Fenerbahče, Genk, Tun, Zaglebje i evo na pragu smo ispadanja i protiv Olimpijakosa zbog očiglednih sudijskih grešaka.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 26.07.2017
10:37

I, po čemu se Vučela razlikuje od Terze?