Vučelić: ''Lepo je biti predsednik Partizana, neke druge treba da je sramota!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.04.2017.
09:54
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Prvi čovek Partizana blistao je posle trijumfa crno-belih nad ''večitim rivalom'', mada ističe da je pred crno-belima još mnogo posla kako bi ciljevi na kraju sezone bili ispunjeni,

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan je u utorak zadao ozbiljan udarac Crvenoj zvezdi, ali da bi došao do titule, moraće još neko od učesnika plej-ofa da učini nešto slično protiv još uvek aktuelnog lidera na tabeli.

Naravno, Nikolićev tim će istovremeno morati da nastavi sa pobedama do kraja sezone, a prvi čovek kluba Milorad Vučelić je u izjavi za klupsku televiziju izrazio nadu i veru u ostvarenje zacrtanih ciljeva, i u prvenstvu i u Kupu.

''Ja sam zadovoljan i srećan zbog dobijenog derbija i čestitam igračima na borbenoj i sjajnoj igri. Čestitam Ilievu, Nikoliću, celom stručnom štabu i mogu da kažem da je lepo biti predsednik Partizana, što nije baš tako često. Sada je sve lepše i to mi je drago, a takođe čestitam i našoj publici koja nas je bodrila.

Ipak, pred nama je još šest utakmica i treba nam podrška, a ona je na derbiju bila impresivna i nadam se da će naših navijača i na sledećem meču biti u velikom broju'',
izjavio je Vučelić.

I dok generalni direktor Miloš Vazura ističe da je cena najboljim igračima Partizana porasla ovog proleća, Vučelić ističe da će u Humskoj pokušati da učine sve što je do njih, da najbolji ostanu i tokom leta.



''Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da zadržimo što više igrača. Sve što bude do nas, mi ćemo učiniti da zadržimo igrače. Mi želimo to. Leonardo je ponovo pokazao da pravi razliku, ali istakao bih i borbenost ostalih igrača'',
izjavio je Vučelić.

Pobeda u derbiju i odlična igra crno-belih ujedno su i prilika da se Vučelić osvrne i na brojne kritike kojima je bio izložen i on i kompletna uprava posle izbora na mesto predsednika.

''U Partizanu nema podele između Partizana i opozicije, Partizan je jedan! Nikada nije moglo biti neke opozicije. Postoji neko ko ozbiljno radi i postoji neko ko to ruši. Ja sam bio uveren da će Partizan prebroditi probleme. To što neki ljudi daju neke izjave, navijaju tobož za Partizan, a pričaju nešto drugo, to je njihov problem.

Oni koji su prevršili svaku meru, treba toga da se stide. Ako neko ima stida i srama, on treba da se stidi, a ako voli Partzan, treba da se ponosi'',
zaključio je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 20.04.2017
15:09
avatar
neymar-junior-10
Thursday, 20.04.2017
11:28

Lako je laprdati na uspjehu Nikolica, a i sam znas da zvezda nema sanse da kiksne i ovo ti je sad alibi kao izjednaceni.. kao da se to pameti.. broje se titule a ne isti broj bodova

avatar
Man united
Thursday, 20.04.2017
12:36

Znaci Zvezda ne moze da kiksne? Ne izgledas mi kao da se salis. Zato ako stojis iza te izjave, evo imas ponudu od mene da bacimo opkladu. Ali ne u sicu. 1000 evra minimum. Sta kazes?

avatar
Thursday, 20.04.2017
15:28

Тренер Напретка је Вук Рашовић, бивши играч и тренер Партизана! Једино ако си мислио на Мишка што је пре 10 - ак година био Звездин финансијер, а сад је то у Напретку.

avatar
neymar-junior-10
Thursday, 20.04.2017
15:05

A protiv koga?? Vojvodina njena filijala, onaj trener Napretka okoreli zvezdas.. sta lupas buraz?? Od kgoa da izgubi? Protiv koga da remizira??

avatar
Anderton
Thursday, 20.04.2017
10:29

Mene je sramota što si mi ti predsednik kluba.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 20.04.2017
10:24

Sa cime da se ponosimo? Sa pobedom nad krljavom Zvezdom? Pa ta Zvezda kakva je, da je ne guraju ne bi usla ni u play-off!

avatar
Poznavalac
Thursday, 20.04.2017
12:30

u pravu si..igra nam je jako losa,daleko je ovo od evrope jer i da ostanu tzv najbolji igraci treba jos par dobrih pojacanja da bi se necemu nadali..