Vučelić: "Slavićemo od srede do 20. maja!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.05.2015.
20:39
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik Partizana zadužen za odnose sa medijima Milorad Vučelić ubeđen je da su crno-beli stigli na korak od titule pa je za sredu najavio proslavu nakon meča u Kruševcu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan savladao je subotički Spartak u okviru 27. kola Jelen Superlige čime je stigao na korak od osvajanja šampionske titule.

Gostujući na televiziji Pinki potpredsednik crno-belih zadužen za odnose sa medijima izjavio je kako je posao oko povratka trofeja u Humsku praktično završen i najavio slavlje već u sredu.

"Uveren sam da je titula naša i pravo da vam kažem proslavićemo je u Kruševcu za nekoliko dana, potom i protiv Novog Pazara na našem stadionu, zatim i u Čačku" rekao je Milorad Vučelić.

Potpredsednik Partizana nije se zaustavio pa poručio da će crno-beli 20. maja upriličiti novo slavlje nakon što osvoje trofej u Kupu Srbije.

"To nije sve, moraćemo da slavimo ponovo i 20. maja, kada budemo osvojili Kup Srbije" rekao je Vučelić.

Pored najave slavlja jedan od čelnika crno-belih osvrnuo se i na zasluge koje za postignute rezultate ima novi trener, igrači, navijači i "deo uprave".

"Zaslužni su, pre svega, igrači i trener Zoran Milinković, koji je odnedavno sa nama. Tu su naravno i navijači, čija podrška nam mnogo znači, a zatim sledi Uprava kluba. Ali, ne kompletna, već samo jedan deo, dok drugi deo nije zaslužan za uspehe..." zaključio je Vučelić.

Na taj način Vučelić je apostrofirao da je onaj deo Uprave koji je bio za smenu Marka Nikolića doneo pravi potez a ovakve izjave impliciraju da bi tokom letnje pauze u šampionatu moglo da dođe i do promena dela rukovodstva.

Fudbaleri Partizana na tri kola pre kraja imaju pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i vrlo verovatno će posle godinu dana pauze uspeti da vrate titulu u vitrine stadiona u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Teleoptik 162km
Monday, 11.05.2015
11:44

Samo navijaci Zvezde mogu da zale za Nikolicem.

avatar
Poznavalac
Monday, 11.05.2015
07:42

Titula skoro da nema nikakvu vrednost ako se ne napravi dobar tim i to materalizuje u evropi ucescem u LS.sve ostalo je mlacenje prazne slame i zamajavanje navijaca.

avatar
BOGDANnislijaBG@gmai
Sunday, 10.05.2015
22:15

Titula u fudbalu je osvojena,osvojiti kup-pojacati se za Ligu sampiona-pomoci kosarkaskom klubu...Da pomognemo svi-bravo za Zlatka Zahovicnas ponos iz Slovenije,vec uplatio pomoc...

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 10.05.2015
21:35

Zaslužili smo...Jel ima neko jači?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 10.05.2015
20:51

Vama bi naredni zadatak morao da bude cak i jacanje i rukometa i odbojke!!! Potrudite se da nam i druge sekcije budu konkurentnije, ipak ste kicma naseg SD, od vas sve polazi, pronadjite im sponzore, pomozite na neki drugi nacin ako nemate nameru da date sredstva, radite na tome da imamo bolje pozicije zajedno sa njima, pogledajte kako izgleda nasa liga u odbojci, sve je potpuno u sluzbi zvezde, alo!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 10.05.2015
20:49

Da se razumemo, plus sest na kraju jesenjeg dela, ovo posle kad je covek bio nepravedno suspendovan pa jos i sa vama na celu kluba, a NISTE ZASTITILI naseg trenera i NISTE mu stali u odbranu zalbom, sve to je vec bila potpuno druga dimenzija.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 10.05.2015
20:47

Deo uprave nije zasluzan? Zanimljiva izjava. Zasluzan je i Marko Nikolic, hteo ti to da priznas ili ne, covek je ipak ostavio plus 6!!!