'Vuletov naslednik' - O debiju, penalu, asistenciji Zdjelaru

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.02.2018.
10:09
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Nakon svega što se juče dogodilo u Humskoj u zapećak je pala činjenica da je na utakmici sa Zemunom vatreno krštenje u prvom timu Partizana imao mladi Luka Cucin.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Strateg crno-belih Miroslav Đukić iskoristio je povredu Miroslava Vulićevića da u vatru baci mladog Luku Cucina koji je i projektovan kao zamena za zamenika kapitena Partizana.

Devetnaestogodišnji desni bek ostvario je dečački san debijem u prvom timu Partizana, a mesto u startnoj postavi stiglo je i kao nagrada za dobro odrađene pripreme na Kipru.

"Prosto neverovatno, do juče sam sebe zamišljao kako igram na tom stadionu, a sada sam debitovao sa prvim timom i ostvario svoj dečački san", rekao je Cucin.

Debi za prvi tim Partizana pamtiće po tome što je "skrivio penal" iz kojeg je Zemun došao do vođstva.

"Penal ne želim da komentarišem, sve se vidi na snimku", objasnio je Cucin.

Prvi zvanični meč u dresu prvog tima za Cucina je ipak završen na dobar način. Asistencijom Saši Zdjelaru pomogao je svom timu da dođe do remija u duelu sa Zemunom.

"To je sve došlo kao nagrada za veliki trud, ali mi je svakako mnogo krivo zbog tog penala. Ali najvažnije je da ekipa nije pala i da smo nastavili još jače", zaključio je Cucin.

Posle svega treba reći da je Cucin debitovao pred praznim tribinama i da ga tek čeka ono pravo kada bude dobio priliku da istrči na teren uz podršku "Grobara".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 26.02.2018
21:45

pre 5 satinNeka mu neko lepo objasni da je takticki faul (jos onakav!) zabranjena tema i nesto sto je nezamisliva stvar u kaznenom i da je ovaj put imao srece mada je i to zapravo samo uslovno i relativno jer je onaj (nazovi) sudija tu situaciju video kao prekrsaj!

avatar
Monday, 26.02.2018
15:47

Neka mu neko lepo objasni da je takticki faul (jos onakav!) zabranjena tema i nesto sto je nezamisliva stvar u kaznenom i da je ovaj put imao srece mada je i to zapravo samo uslovno i relativno jer je onaj (nazovi) sudija tu situaciju video kao prekrsaj!

avatar
dragan60895013
Monday, 26.02.2018
14:15

Penal nije bio jer Zemunov fudbaler nije ni umeo lepo da padne, ali sta ti bi Cucinu da se tako zaleces !

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 26.02.2018
12:46

Ne moze se reci da nije skrivio penal, jer se zaletio kao sivonja, zakasnio sa startom i uradio sve sto je do njega da bude penal. Sad sto je ovaj preskocio pa pao, pitanje je samo performansa, Suarez ili neki napadac svjetske klase bi zapeo za nogu i lijepo pao i nebi bilo dileme. Neki mladji i neiskusniji igrac bi mozda cak zavrsio i sa polomljenom nogom.

avatar
Partibrejker
Monday, 26.02.2018
12:27

Decko,kasnio si sa startom i slucajno ga nisi zakacio.Ko te ucio da uklizas na igraca u sesnaest koji ide sa loptom u golaut?