Vulić se nameće Miloju, da li je on novi pogodak u centar Crvene zvezde?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.03.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net

Miloš Vulić igra sve više.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Miloš Vulić je juče u 65. minutu utakmice ponovo dobio šansu kod trenera Vladana Milojevića, po treći put ove sezone, ovoga puta je igrao najviše, oko 25 minuta.

"Radimo jako dobro i naporno, tako da će nam sigurno prijati nekoliko dana pauze da se odmorimo i da se spremimo za nove izazove. Sada posle nekoliko meseci provedenih u Zvezdi mogu da kažem da sam se odlično uklopio, zato što su svi momci u ekipi zaista fenomenalni. Svi smo kao porodica i mnogo sam srećan što vlada takva atmosfera u klubu", rekao je on.

Vulić je dodao i da mu je veoma drago što je jučerašnji meč završen pobedom u 100. duelu Vladana Milojevića.

"Sigurno nas sve raduje što smo igrali dobro, kontrolisali smo sve vreme utakmicu i nije se ni u jednom trenutku pobednik dovodio u pitanje. Posebno mi je drago što smo ulepšali šefu Milojeviću jubilej i ostvarili pobedu na njegovoj stotoj utakmici. Cilj nam je da u svaku utakmicu uđemo maksimalno spremni i da idemo na pobedu, a posebno kad je u pitanju po nečemu tako značajna utakmica. To nam je svima dodatni motiv", rekao je on.

Može li Zvezda da bude još bolja?

"Veoma je lepo biti deo Crvene zvezde, pogotovo kada se obaraju rekeordi i beleže dobri rezultati. Nadam se da ćemo uspeti u onome što smo sebi zacrtali, a to je osvajanje duple krune. Voleo bih da na kraju sezone bude prišivena treća zvezdica na naš grb. Za takve stvari svi mi živimo i igramo fudbal. Ukoliko nastavimo ovako dobro da radimo uveren sam da za nas neće biti problema", ističe nekadašnji fudbaler Napretka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 18.03.2019
21:22

Vulić će postati odličan igrač i to ubrzo.Treba češće da igra. Zvezdi predlažem da igra još brže kada idu u napad,da grubo rečeno , melju sve pred sobom . Oni to mogu, a koristiće im u L.Š .

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 18.03.2019
18:22

Vulic je pravi igrac u pravom klubu i siguran sam da ce u Zvezdi mnogo napredovati.