Vulićević: "Naši štoperi mogu da izađu na kraj sa Boaćijem"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.03.2017.
10:29
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Miroslav Vulićević pohvalno je govorio o kvalitetima Ričmonda Boaćija, ali je istakao da defanzivna linija crno-belih ima načina da zaustavi protivničkog napadača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tri dana ostalo je do početka 153. "večitog" derbija koji će fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrati u okviru 24. kola domaćeg fudbalskog šampionata.

Ukoliko ne bude nekih nepredviđenih okolnosti Miroslav Vulićević će povesti ekipu Partizana u borbu za tri boda na našem najvećem stadionu. Zamenik kapitena tvrdi da su crno-beli kadri da pokvare rođendansku "žurku" komšijama.

"Jesmo! Pokušaćemo da nametnemo svoj stil, očekujem da utakmica bude u našem ritmu. Voleo bih da bude dobar derbi, obe ekipe igraju atraktivan, otvoren fudbal" kaže za "Žurnal" Miroslav Vulićević.

Neumorni desni bek imaće svoje ofanzivne zadatke ali će prioritet defanzivne linije biti zaustavljanje opasnih igrača iz protivničkog tabora. Ukoliko pobedi prehladu Ričmond Boaći će biti najveća pretnja za Partizan.

"Već na debiju, iako nije postigao gol, pokazao je kvalitet. Na gostovanju Bačkoj je zablistao sa dva pogotka već za poluvreme. Lepo se uklopio, predstavlja po nas opasnost više. Siguran sam, ipak, da će naši štoperi znati da izađu sa Boaćijem na kraj" poručuje Vule.

Kada su Partizanove udarne igrel u pitanju, Miroslav Vulićević tipuje na Uroša Đurđevića, ali veruje da bi i golman Filip Kljajić mogao da bude heroj.

"Leonarda na prošlom derbiju nije bilo nigde, pa... Brazilca je posle tog gola i krenulo. Mogao bi Đurđević dobre igre da kruniše golom. Nije isključeno da bljesne golman, sećate se da je Drinčić dao evrogol, ali junak je bio Lukač sa dva odbranjena penala" podseća Vulićević na iskustva iz prethodnih derbija.

Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan do sada je upisao četiri nastupa na "večitim" derbijima, a ima i pozitivan skor jer su crno-beli ostvarili tri trijumfa i pretrpeli samo jedan poraz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke