Vulićević: ''Partizan je najjači!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.07.2014.
21:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Desni bek Partizana uveren da će se u predstojećoj sezoni šampionski pehar vratiti u vitrine stadiona u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

I dok pravih pojačanja ovog leta još uvek nema u Partizanu, dolazak Miroslava Vulićevića prošle zime se pokazao kao pun pogodak.

Iskusni fudbaler je opravdao očekivanja, iako su crno-beli ostali bez titule. Ipak, ono što navijali sada očekuju od njega, to je da i na evro-sceni ponovo dobre partije iz domaćeg šampionata.

Vulićević je uveren da će tako i biti, kao i da će crno-beli ostvariti dobre rezultate u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i da će se ovog leta u Evropi zadržati znatno duže nego što je to bio slučaj pre godinu dana.

''Naoštrili smo se za Evropu, ekipa je ostala nepromenjena i siguran sam da ćemo znati da odigramo i čvrsto, na rezultat, ali i lepo za oko. Smatram da uz malo sreće možemo do grupne faze takmičenja, iako je, da se ne lažemo, veoma teško ući u Ligu šampiona'', ističe Vulićević u izjavi za ''Novosti''.

A kad je u pitanju domaća scena, pouzdani fudbaler crno-belih nema nikakvu dilemu - Partizan ima najbolji tim.

''Jedva čekamo da počne nova sezona, imamo najjači tim, to moramo da špotvrdimo na terenu i da šampionski pehar vratimo tamo gde mu je i mesto'', poručio je Vulićević.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke