Za koga "Orlovi" navijaju u finalu Lige šampiona?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
23:59
Izvor: Sportske.net

Samo trojica reprezentativaca Srbije izjasnili su se kao neutralni posmatrači kada je finale Lige šampiona u pitanju. Većina nacionalnog tima odabrala stranu, evo za koga će "Orlovi" navijati u Berlinu.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak je otputovala za Beč odakle će otputovati za Sankt Pelten na prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom.

U prestonici Austrije reprezentativci Srbije zajedno će posmatrati finalnu utakmicu Lige šampiona o kojoj je danas bilo reči.

Da li zbog činjenice da igraju za Engleske klubove kakav su Čelsi i Mančester Siti, tek Bane Ivanović, Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić nisu želeli da se izjasne za koga će navijati u Berlinu.

Ostatali reprezentativci i selektor Radovan Ćurčić odabrali su stranu i to javno otkrili za "Večernje Novosti".

Čak 14 reprezentativaca Srbije navijaće za Juventus, dok će duplo manji broj navijati za Barselonu.


Među reprezentativcima Srbije koji će u subotu biti uz "Staru Damu" nalaze se Vladimir Stojaković, Željko Brkić, Živko Živković, Dušan Basta, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Stefan Mitrović, Radosav Petrović, Nemanja Gudelj, Luka Milivojević, Adem Ljajić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović i Petar Škuletić.

Katalonce će u subotu ispred TV-a podržavati Nenad Tomović, Ivan Obradović, Ljubomir Fejsa, Filip Đuričić, Zoran Tošić, Lazar Marković i selektor Radovan Ćurčić koji je naglasio da njegov favorit nije dospeo do finala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Saturday, 06.06.2015
09:26

Zasto bi me zanimalo za koga navijaju i sta misle likovi zbog kojih sam u vise navrata bio blizu da ozbiljno nervno obolim

avatar
ppera 1
Saturday, 06.06.2015
02:17

Nema to veze sa Barsom i Juve-om. Ista stvar bi bila da u finalu igra bilo koji Španski protiv bilo kog Italijanskog, a naročito Engleskog kluba. Navijali bi naravno za Engleze i Italijane, jer u Španiji nemaju šta da traže - niko ih neće ni džabe, a to boli. Sredinom 90-tih bilo ih je 20-ak u Primeri, a sada samo trojica (od koji jedan ne igra, a preostala dvojica su u Osasuni i Saragosi). Prosto su takvi... kao i njihovi rezultati...