Za razliku od Zvezdinih, navijači Radničkog sjajno dočekali Piksija, dva gola u prvih 15 minuta na ''Čairu''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.07.2022.
19:18
Izvor: Sportske.net

Počeo je meč na ''Čairu''.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbaleri niškog Radničkog večeras igraju meč odluke za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a rival im je ekipa Gzira junajteda sa Malte.

Prvi meč na Malti završen je bez pobednika, rezultatom 2:2, ali verujemo da će Nišlije večeras uz podršku oko sedam hiljada gledalaca uspeti da ostvare pobedu i plasiraju se u narednu rundu takmičenja.

Podršku im večeras pruža i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi koji je svoju fudbalsku karijeru i počeo u Nišu. On je došao na ''Čair'' u društvu Stevana Stojanovića i kako prenose naši izveštači sa lica mesta, dočekan je dvominutnim aplauzima celog stadiona.

Sam početak utakmice je bio zanimljiv, već u prvih nekoliko minuta su po jednu dobru priliku imali i jedni i drugi, a u 14. minutu Radnički je poveo golom Tolordave posle kornera sa leve strane - 1:0!

Međutim, samo minut kasnije Gzira je izjednačila preko Džefersona. Neuspela ofsajd zamka domaćih, Džeferson je prihvatio dugu loptu upućenu ka njemu i iskosa sa leve strane sa oko 13 metara poslao loptu pod prečku - 1:1!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke