Za Zvezdu prelazni rok još nije završen! Šta sledi?

Autor: Darko Mitrović
subota 06.02.2021.
18:21
Izvor: Sportske.net

Šta Zvezdini navijači mogu očekivati narednih dana?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Drugi deo fudbalske sezone u Srbiji počeo je ovog vikenda, a Crvena zvezda će sutra od 13 časova gostovati ekipi Novog Pazara.

Uoči tog susreta oglasio se i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, koji je govorio o minulom prelaznom roku. Zvezda se tokom zime pojačala Srnićem, Bakajokom, Falkom i Odadom, a otišli su Simić, Spiridonović, Boaći i Hajdin.

Ipak, sudeći po Mrkelinim rečima, spisak odlazaka bi mogao da bude i nešto duži ukoliko na ''Marakanu'' narednih dana stigne neka ozbiljnija ponuda.


''Tržišta su otvorena još uvek, može se desiti i da neko ode. Uvek je raskorak između onog što želite i te situacije.

Lično, voleo bih da ovaj tim ostane na okupu, ali jednostavno živimo u vremenu kada su odlasci neizostavni deo funkcionisanja jednog kluba, tako da, može se očekivati da bude odlazaka, ali zadovoljan bih bio da ostanemo u ovom sastavu'', objašnjava Mrkela.

Uz pomenute, Zvezda tokom proleća ne računa ni na mlade Nikolu Stankovića i Marka Lazetića, koji su prekomandovbani u Grafičar, a Andrija Radulović je vraćen među omladince.


''Sa Stankovićem je bila ideja da ostane i da na proleće povremeno dobija šansu, međutim, transfer Njegoša Petrovića se nije desio, a oni su ista pozicija i procenili smo da bi Stanković imao u tom slučaju malu minutažu i da je za njega bolje da još šest meseci igra za Grafičar.

Lazetić je rođen 2004. godine, on je pre desetak dana napunio 17 godina. Radi se o izuzetnom talentu i ne dovodim u pitanje to da će biti odličan igrač, samo ćemo videti koliko će se brzo adaptirati na seniorski fudbal.

Vidljivo je bilo da napreduje iz dana u dan i da je na kraju priprema bio u poziciji da se 'sudara' sa iskusnijim igračima. Prijaće mu polusezona u Grafičaru i verujem da će već na leto konkurisati za prvi tim'', naglasio je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Sunday, 07.02.2021
11:01

Prodala bi malena bilo koga, samo kada bi neko hteo da kupi to.