Zadovoljstvo u Voždovcu: ''Naša najbolja utakmica!''

Autor: Beta Beta
sreda 14.10.2015.
18:10
Izvor: Beta

Ekipa Voždovca danas je ostvarila veoma važan trijumf nad Novim Pazarom, a kakav značaj ova pobeda ima za ''Zmajeve'' najbolje je opisao trener Živković.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je danas da je njegova ekipa odigrala najbolju utakmicu ove sezone na domaćem terenu u pobedi protiv Novog Pazara i dodao da veruje da će njegovi fudbaleri u nastavku Super lige pružati još bolje igre.

"Mogao bih da se našalim i da skratim priču... Eto, napokon smo pobedili, hvala Bogu. Odigrali smo najbolju utakmicu ove sezone u na svom terenu, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo postigli gol i imali još nekoliko prilika... Igrali smo angažovano i sa mnogo samopouzdanja. Čestitam igračima na prikazanoj igri i pobedi", rekao je Živković novinarima posle meča.

Voždovac je danas sa 1:0 u utakmici 13. kola Super lige Srbije pobedio Novi Pazar.

"Pribojavao sam se da nam se u drugom poluvremenu ne dogodi scenario sa nekih prethodnih utakmica, kada smo gubili utakmice, ali na sreću se sve dobro završilo. Novi Pazar je pokušavao da dođe do gola, međutim, nije uspeo... Dobro smo ušli u utakmicu i rezultat nas je ispratio", kazao je Živković.

Šef stručnog štaba Voždovca je pobedu nad Novim Pazarom posvetio Upravi kluba, koja je prema njegovim rečima imala mnogo sluha i strpljenja za lošiji početak sezone.

Trener Novog Pazara Mladen Dodić ocenio je da je Voždovac ostvario zasluženu pobedu.

"Moram da priznam da je Voždovac zasluženo pobedio. Bili su bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su pored gola stvorili još tri, četiri prilike preko Alena Mašovića, kog sam i u najavi istakao kao veliku opasnost. Moj tim je posle lošeg prvog dela ostao u igri i drugom smo pokušali da postignemo gol, ali nismo došli ni do šanse", kazao je Dodić i dodao da je njegov tim uložio mnogo napora da se pripremi za veštačku travu na stadionu Voždovca.

Voždovac će u narednom kolu u nedelju gostovati Sprataku u Subotici, dok će Novi Pazar dočekati Čukarički.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke