Zagonetni Iliev - Rešenje pronađeno, ali ''nije za javnost''

Autor: Darko Mitrović
subota 14.10.2017.
23:51
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Partizana ponovo je u svom prepoznatljivom, optimističkom raspoloženju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Prvenstvena pauza je okončana, pred Partizanom su utakmice u kojima crno-beli treba da pokažu da je krizni period iza njih.

Serija oktobarskih izazova počinje sutra u Surdulici protiv Radnika, a već u četvrtak ih očekuje jedna od ključnih utakmica u Ligi Evrope, protiv Skenderbega u Elbasanu.

U iščekivanju tih utakmica, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u izjavi ''Novostima'' izrazio uverenje da ćemo videti bolja izdanja ekipe Miroslava Đukića.

Crno-beli će biti jači za oporavljenog Zorana Tošića, a postoji još razloga za optimizam u Humskoj.

''Mnogo smo razgovarali u poslednje vreme i utisak je da je partija protiv Čukaričkog došla kao logična posledica poraza od Dinama. Uz to, ekipi je stiglo preko potrebno osveženje kako bi u utakmice posle reprezentativne pauze ušla maksimalno zategnuta.

Tavamba i Ostojić su se odmorili po sedam dana, a znatan plus predstavljaju dobre partije Pantića u mladoj reprezentaciji koje će mu mnogo značiti na planu samopouzdanja. I Suma je bio dobar u dresu Gvineje, asistirao je za gol'', izjavio je Iliev.

Trener Miroslav Đukić i dalje ima njegovu podršku, a Iliev s tim u vezi podseća da je aktuelni šef struke uveo Partizan u Ligu Evrope i da bi navijači to trebalo da cene.

Slabosti u igri Partizanana pred prvenstvenu pauzu bile su evidentne, ali Iliev uverava da je ''dijagnoza'' postavljena i da je rešenje pronađeno.

''Znamo šta nam je potrebno da se onakve partije više ne bi ponavljale i uveren sam da smo pronašli pravo rešenje. To, naravno, nije za javnost, svi će to moći da vide u narednom periodu na terenu'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Sunday, 15.10.2017
09:19

jeste, uvek ga je ali sa Djurdjevicem u timu, sad imamo Tavambu i Ozegovica i celu utakmicu svi napucavaju lopte prema njima, nikakve igre i ideje nemamo na sredini. Jedino jos reprezentacija igra ruzniji fudbal od nas.

avatar
noname
Sunday, 15.10.2017
12:59
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 15.10.2017
08:52

E, moj Ivice...