Zagorčić: "Jagodina je popravni ispit koji moramo da položimo"

Autor: Beta Beta
utorak 22.09.2015.
16:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da će njegov tim ići na pobedu na utakmici protiv Jagodine u Super lige Srbije, a taj meče je, nakon poraza od Rada, označio kao "popravni koji mora da se položi".

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbalere Vojvodine sutra očekuje zaostali meč šestog kola Super lige Srbije, u kojem će gostovati u Jagodini.

 "Evidentno je da imamo krizu igre i rezultata. Posle poraza od Rada, meč protiv Jagodine za nas će biti kao popravni ispit koji jednostavno moramo da položimo. Svi smo svesni okolnosti u kojima se nalazimo i razmišljamo jedino o tome da sutra ostvarimo dobar rezultat", rekao je Zagorčić, objavljeno je na sajtu novosadskog kluba.

Vojvodina je na četvrtom mestu na tabeli Super lige Srbije sa 16 bodova, a u predstojeći meč ulazi posle poraza od Rada u Novom Sadu (1:2). Ekipa Jagodine je prošlog vikenda na svom terenu izgubila od Crvene zvezde (0:3) i trenutno je poslednja na tabeli sa šest bodova.

"Uprkos tome što se naš naredni rival nalazi na poslednjem mestu na tabeli, u meč ćemo ući bez ikakvog potcenjivanja. Moramo da pružimo svoj maksimum i o tome smo mnogo pričali. Zanima nas pobeda", rekao je Zagorčić.

On je najavio određene promene u sastavu.

"Biće promena u timu u odnosu na meč protiv Rada. Na to smo prinuđeni usled određenog broja povređenih i rovitih igrača. Danas ćemo imati trening, nakon čega ću imati jasniju sliku u vezi s tim ko jeste, a ko nije spreman za Jagodinu", kazao je Zagorčić.

Na poslednjem meču protiv Rada, pri rezultatu 1:1, Vojvodina je u poslednjih desetak minuta zaigrala sa dvojicom napadača, kada je na teren ušao i iskusni Miljan Mrdaković.

"Bili smo prinuđeni da vijamo rezultat i zato sam posegnuo za tim potezom, ali usledio je kontraefekat, jer je Rad postigao gol. Nije nemoguće da opet zaigramo u toj formaciji, ali to sve zavisi od rivala i drugih faktora. Mrdaković je fenomenalan igrač, koji je dobro radio i zaslužuje da nosi dres Vojvodine, ali povreda koju je imao ga je ipak malo izbacila iz ritma"
, rekao je Zagorčić.

Meč između Jagodine i Vojvodine igra se sutra u Jagodini od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Tuesday, 22.09.2015
17:17

Hocete igrati fudbal ili cete se setati po terenu kao protiv Rada? Izasao sam sa utakmice jedno pola sata pred kraj jer me skoro nije bilo toliko sramota da gledam onaj,ajde da kazem,pokusaj igranja fudbala jer fudbala nije bilo. A i bilo mi je jasno da jedno 3 dana necemo dati gol na taj nacin.