Zakarić najavio povratak na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.11.2018.
13:18
Izvor: Sportske.net

Lako bi moglo da se desi da ga već u nedelju vidimo u timu Partizana koji će odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić propustio je obaveze u novembarskom ciklusu Lige nacija zbog povrede ramena.

Fudbaler Partizana sudario se sa Markom Jovičićem na jednom od treninga koji su prethodili reprezentativnoj pauzi, pa je zbog toga propustio meč sa Radnikom i duele "Zmajeva" sa Austrijom i Španijom.

Stvari se lagano vraćaju u normalu, Zakarić se vratio treninzima i nada se skorom povratku na teren.

"Oporavak, za sada, teče super, sve je prošlo u najboljem redu. Ne nosim više mitelu i počeo sam da treniram sa ekipom", rekao je Zakarić u izjavi za "Žurnal".

Krilni fudbaler bio je važna karika u Mirkovićevom lancu tokom prethodnog meseca, pa nema dileme da bi bilo dobro da već u nedelju bude u startnoj postavi u meču sa Dinamom.

"Šanse da zaigram su velike", poručuje Goran Zakarić.

Partizan se pred poslednji ciklus mečeva u 2018. godini nalazi na trećem mestu superligaške tabele sa četiri boda manje u odnosu na drugoplasirani Radnički, a trinaest u odnosu na "večitog" rivala koji je na čelu karavana.

U okviru 17. kola Super lige crno-beli će ugostiti ekipu Dinama iz Vranja. Taj meč je na programu u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke