Zašto Marković nije na pripremama na Zlatiboru? Italijani otkrili, za sad ništa od Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.07.2020.
20:08
Izvor: Sportske.net

Luka Marković je trenirao sa Partizanom.

screenshot: streamable
screenshot: streamable

Povezane vesti

Mladi fudbaler Krotonea Luka Marković je ovih dana trenirao sa ekipom Partizana kako bi održavao formu, a navodno postoji i interesovanje srpskog kluba za talentovanog fudbalera.

Ipak, ovaj 20-godišnji napadač ima ugovor sa Krotoneom još godinu dana, a naredne sezone će igrati Seriju A pošto je njegov klub na pragu promocije.

"Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Luku Markovića, ali on je fudbaler čiji je poslodavac Krotone, koji je na pragu ulaska u Seriju A. Dakle, on prima platu od Italijana i naravno da ne može da bude deo takmičarskog tima crno-belih niti da ide sa nima na pripreme sve dok je član drugog kluba, prosta stvar.

Ako bi se Partizan dogovorio sa Krotoneom oko obeštećčenja, onda verujem da bi Luka našao zajednički jezik sa klubom iz Humske, ali do tada zna se ko mu je gazda i ko mu uplaćuje zaradu na račun. Treniranje sa Partizanom radi održavanje forme je jedno, ali prelazak u taj klub nešto sasvim drugo i videćemo da li će do toga doći ovog leta. Jedno je sigurno, crno-beli su veliki klub", rekao je izvor iz Krotonea za "Republiku".


baner 3




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke