Zašto Šehović nije krenuo za Litvaniju?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.08.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net

Defanzivac crno-belih nije se ukrcao na čarter let za Viljnus.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbaleri i stručni štab FK Partizan otputovali su rano jutros za Litvaniju na revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na spisku putnika našao se i Milan Smiljanić, ali ne i mladi Zlatan Šehović koji je je počeo tri od pet takmičarskih utakmica ove sezone.

Partizanov levi bek neće nastupiti u revanšu sa Trakaijem, a propustiće i sledeći prvenstveni susret sa lučanskom Mladosti na stadionu u Humskoj.

Razlog je povreda koju je Zlatan Šehović zadobio u prvom meču sa litvanskim predstavnikom.

"Šehović ima mikrorupturu mišića i biće van stroja desetak dana", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić, a prenosi portal "Mondo".

Ovo ujedno znači da će sutra na poziciji levog beka ponovo igrati Nemanja G. Miletić, koji je počeo i prethodni prvenstveni duel sa Dinamom umesto mladog Šehovića.

Ostaje da se vidi da li će se Šehović oporaviti do 9. avgusta i prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, s tim što će pre toga njegovi saigrači morati da overe plasman u narednu rundu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Matara
Wednesday, 01.08.2018
16:38

Dr Misa Filipovic cini svoja cuda iz dana u dan. Ajde covece priznaj da si zvezdas,sve si nam igrace sjebao a tek pocetak sezone.

avatar
gemathegreat
Wednesday, 01.08.2018
14:07

Zapamtite moje reci, kako arce ovo dete, kraj sezone nece docekati bez ozbiljno povrede a sve da bi mogli da ga tapnu na kraju sezone. Igranje beka sa gradjom deteta od 17 godina sa odraslim ljudima tokom cele sezone = recept za ozbiljan problem. Ovo pisem kao navijac Zvezde. Mali je dragulj i zalog za buducnost srpskog fudbala.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 01.08.2018
11:50

Pa mora se prodati Miletic :D

avatar
Peca Partizan
Wednesday, 01.08.2018
11:44

djukicu odlazi