Zašto Terzić nije došao kod Anđusa u emisiju?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.12.2014.
12:20
Izvor: Sportske.net

Sa nestrpljenjem su gledaoci očekivali gostovanje Zvezdana Terzića u emisiji popularnog voditelja Dejana Anđusa ali je auditorijum ostao uskraćen za odgovore na mnoga pitanja koja bi britki novinar postavio čelniku Crvene zvezde.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Poslednju ovogodišnju epizodu emisije "KCN Sport" koju na televiziji "KCN" vodi poznati voditelj Dejan Anđus trebalo je da protekne u znaku gostovanje Zvezdana Terzića koji se, kako je novinar objasnio, sam javio i poželeo da dogovara na mnoga interesantna pitanja koja bi ga sačekala.

Gledaoci su sa nestrpljenjem iščekivali gostovanje novog generalnog direktora FK Crvena zvezda a nedugo nakon što je emisija počela voditelj je otkrio da je stolica prazna i da je Terzić otkazao učešće.

Uz konstataciju da nakon primljene poruke putem koje je Terzić obrazložio svoju odluku da ne dođe u emisiju nije želeo da traži novog gosta jer bi to bila uvreda za svakoga, Anđus je širokom auditorijumu pročitao sms koji je dobio od prvog operativca crveno-belih.

"Brate, ležim u krevetu, mrtav bolestan, kosti me bole. Ne mogu da gledam, oči mi suze. Nema šanse da dođem večeras, odložićemo za neki drugi put. Izvini. Naći ćeš nekoga za večeras. Čujemo se" glasila je poruka Zvezdana Terzića.

Novinar koji je poznat po tome što nema dlake na jeziku revoltirano je konstatovao da više neće zvati Terzića u emisiju, te da nema nameru ni da razgovara sa njim u buduće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke