Zašto Vujošević ''nije podoban'' za Skupštinu Partizana?

Autor: Beta Beta
utorak 23.12.2014.
23:07
Izvor: Beta

Prvi čovek JSD Partizan Duško Vujošević prokomentarisao je današnja dešavanja na Zboru članova Fudbalskog kluba na kome je i sam prisustvovao.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duško Vujošević nije želeo da komentariše današnja dešavanja na Zboru članova fudbalskog kluba i dodao da nije predložen za Skupštinu crno-belih jer "nije partijski podoban".

"Nemam komentar pre svega jer nisam pravnik i nisam upućen u finese kada je u pitanju Statut fudbalskog kluba, pa samim tim ne mogu ni da tumačim šta je tačno, a šta su manipulacije prilikom određenih tumačenja Statuta, ko sačinjava Zbor i ko ima pravo glasa", rekao je Vujošević izveštačima Bete i portala Mocartsport večeras u hali Pionir.

Zbor članova fudbalskog kluba Partizan održan je danas u Beogradu, a na njemu nisu usvojeni spiskovi predstavnika Upravnog odbora predloženih kandidata za predstojeću Skupštinu kluba na kojoj će biti izabran novi predsednik.

Sastanak su zbog toga napustili kandidat UO Partizana Mile Jovičić i njegovi članovi u UO.

Beogradski mediji preneli su da je umesto Jovičića, koji je važio za najozbiljnijeg kandidata za predsednika Partizana, glavni kandidat Zoran Popović, koji je pre sedam dana na tajnom glasanju Upravnog odbora izgubio od Jovičića sa 3:10.

"Za Skupštinu fudbalskog kluba Partizan nisam predložen jer verovatno nisam partijski podoban", rekao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 24.12.2014
00:11

OSNOVACEMO MI SVOJU PARTIJU, DULE- NASA PARTIJA JE PARTIZAN, NACIONALIZMA BEZ!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 24.12.2014
00:48

* NACIONALNOSTI BEZ!