Završeno, ode Van La Para, ispao dobar prema Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.04.2020.
10:39
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Velika vest za navijače Crvene zvezde.

EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Radživ Van La Para je na kraju ispao i korektan.

Kako je potvrđeno "Kuriru" iz Crvene zvezde, ugovoren je rastanak sa holandskim fudbalerom koji sada može da traga za novim klubom.

"Dve strane postigle su pismeni sporazum o raskidu saradnje i Holanđanin će biti isplaćen od 1. septembra do kraja marta ove godine, kada je i zvanično postao slobodan"
, piše današnji "Kurir".

Kao što znate, Van La Para je imao ugovor sve do 2022. godine sa crveno-belima, a na kraju je ispao i korektan što će biti isplaćen samo do septembra meseca.

Očekuje se da Crvena zvezda završi saradnju sa Kanjasom i Žanderom po istom principu.

Kao što znate, sva trojica su skrajnuta od strane Dejana Stankovića.

Baner



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 04.04.2020
20:47

Ја и даље верујем да му је требало дати довољну минутажу. Ни овако није лоше испало на крају. Под условом да је стварно раскинут уговор под овим условима. Бар смо се решили његове плате кад већ није било воље да му се пружи права шанса.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 04.04.2020
16:57

Ode pobeda nad Olijem :D

avatar
Dorotej
Saturday, 04.04.2020
15:19

Ispade da ovaj COVID-19 ima i neku dobru posledicu, a i La Para je ispao kotektan. Onaj ko ga je skautovao, svaka mu čast.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 04.04.2020
13:21

Hvala ti Boze sto smo se njega resili, a ako se jos oslobodimo Zandera i Kanjasa to ce biti najveca pojacanja za Zvezdu u poslednjih 20 godina.

avatar
Dorotej
Saturday, 04.04.2020
15:24

Zahvali se svojim ljubimcima u upravi kojima se stalno dodvoravaš da je nekusno, da su tu trojicu angažovali. A pojedini navijači Zvezde smo stalno upozoravali na te promašaje i guranje istih u prvu postavu sa strane trenera Milojevića na račun domaćih mladih igrača. Pre ili posle istina izađe na videlo.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 05.04.2020
09:03

Ti ocigledno ne znas kome se obracas jer pricas nesta sto nema nikakve veze sa mojim pogledom na svet i fudbal. Ajd' nadji jedan moj komentar gde sam ja podrzavao kupovinu stranih igraca, a gde nisam podrzavao uvodjenje u prvi tim igraca iz nase omladinske skole koja je daleko najbolja u regionu. Ja cam dete uvek za to da u Zvezdi igraju Zvezdina deca, a kao pojacanja igraci iz Srbije i regiona. Ja sam ovde najzesce osudjivao to sto je Milojevic davao vece sanse neafirmisanim stranim igracima nego igracima koji zive da obuku dres jedne Zvezde.

avatar
Чарлс Јенкинс
Saturday, 04.04.2020
13:07

Terzi i Mrkeli drakonska kazna!