Zečević: ''Bilo je i ranije podela u Partizanu, pa je igrao finale Kupa šampiona!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.10.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net

Žarko Zečević izneo zanimljivo zapažanje na današnjoj sednici Skupštine Partizana.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle izbora novog rukovodstva, reč je na sednici Skupštine Partizana dobio Žarko Zečević, koji je sadašnju situaciju u klubu uporedio sa nekadašnjom, kada su podele u klubu bile možda i još veće.

''Bilo je i ranije podela u klubu, sećam se kada su se generali podelili, pa čak i fudbaleri, ali Partizan je potom igrao finale Kupa šampiona 1966. i ja se nadam da će posle svih ovih događanja smoći snage da prevaziđe probleme.

Moram da se osvrnem i na bojkot koji se proteže već šest meseci, a bilo je insistiranja da se sednica održi u septembru, a da onda oni koji su to inicirali, nisu došli na tu sednicu.

Svi koji tvrde da to ne utiče na igrače, ne govore istinu. Igrači osećaju tu atmosferu i oni igraju pod određenim psihičkim opterećenjem. Svaka njihova greška na terenu se u javnosti tumači na drugačiji način.

Želim da zahvalim igračima što su izdržali teret odnosa u klubu i što sada igraju sa uspehom. Šteta što ta atmosfera nije ranije zavladala u klubu i imali bismo uspeha i na evropskoj sceni'',
objašnjava Zečević.

On je podsetio da je Partizan u proteklih deceniju i po bio naš najuspešniji klub na evropskoj sceni.

''Mi smo od 2000. naš najuspešniji klub u evropskim takmičenjima. Slažem se da treba uspostaviti jedinstvio, ali oni koji žele bojkot, razumno bi bilo da podnesu ostavke, jer ovaj klub mora da se dalje razvija'', zaključio je Zečević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 24.10.2016
19:07

Nikad u Partizanu nije bilo ovoliko ljudi koji ni jedan jedini cent nisu doneli ,ni jedan minut proveli na terenu a da se ovoliko pitaju.Nikad nije izbacivan iz skupštine neko ko je bio na privremenom radu u nekom drugom klubu a pogotovo ne neko ko je proveo godine u klubu.Milo Djukanović je mala beba za ove hohštaplere.

avatar
KO!
Monday, 24.10.2016
18:23

prvi ti treba da ides mr. rabbit!