Živković: "Uželeo sam se fudbala"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.03.2016.
17:11
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbaler Partizana Andrija Živković pojavio se na okupljanju mlade reprezentacije i poručio da sa nestrpljenjem iščekuje duel sa Andorom jer se uželeo takmičarskih mečeva.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak i započela pripreme za predstojeće duele sa selekcijama Andore i Holandije koje će biti odigrane na Pirinejskom poluostrvu.

Selektoru Tomislavu Siviću javili su se svi kandidati sa spiska koji broji 22 imena a u koji ste imali uvid nakon njegovog objavljivanja - OVDE!

Na dužnost se, između ostalih, javio i fudbaler Partizana Andrija Živković koji od decembra ne igra takmičarske mečeve jer je izopšten iz prvog tima kluba iz Humske iz dobro poznatih razloga.

To, međutim, nije bila prepreka za selektora Tomislava Sivića koji mu je uputio reprezentativni poziv.

"Uželeo sam se fudbala, nedostajale su mi takmičarske utakmice. Hvala selektoru što me je pozvao, a na meni je da se igrom odužim na pravi način" rekao je Živković.

Selektor Tomislav Sivić je u četvrtak podrobno obrazložio svoju odluku da pozove Andriju Živkovića u nacionalni tim, a jedan od argumenata bio mu je i taj što "Orlići" ne igraju protiv Brazila već protiv Andore.

"Ne treba nikoga potcenjivati, ali protiv Andore očekujemo pobedu, dok će Holanđani biti zaista pravi test" dodao je Andrija Živković.

Kvalifikaciona utakmica za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj između selekcija Andore i Srbije zakazana je za 25. mart, dok će prijateljska utakmica Holandija - Srbija biti odigrana tri dana kasnije u Mursiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke