Živkovićeva ''kontra'' Ilievu pred polazak na Kipar!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.01.2016.
13:07
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Posle sve žešćih medijskih prepucavanja oko Živkovićevog ugovora sa Partizanom, u utorak se oglasio i sam fudbaler. Iako mu je sportski direktor Ivica Iliev javno poručio da se ugleda na Marka Grujića, Živković ne želi da promeni svoj stav.

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Naravno, na beogradskom aerodromu pred polazak Partizanove ekspedicije na pripreme na Kipar, Andrija Živković je bio u centru pažnje prisutnih novinara.

Bio je nasmejan, raspoložen, kao da ga ova sve glasnija medijska polemika koja polako prerasta i u svojevrsni ''medijski rat'' nimalo ne dotiče.

Celu situaciju oko njegovog statusa u Partizanu, oko potencijalnog transfera koji bi ''spasao klub od katanca'', ali i oko optužbi da je ''Zvezdaš'', najbolji fudbaler Partizana je kratko prokomentarisao u izjavi koju prenosi ''Mondo''.

''Ja sam ovde do leta, to sam već rekao ranije i dao sam reč. Ja volim Partizan i ostajem do leta''
, izjavio je Živković.

A na to što u Partizanu smatraju da bi popularni Žile svoju ljubav prema klubu, trebalo da pokaže i na neki drugi način, da se možda ugleda i na Marka Grujića, on se bar za sada ne osvrće i pokušava da se u potpunosti posveti obavezama na terenu.

Na Kipru bi to trebalo da mu bude bar malo lakše...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sizofrenija
Tuesday, 26.01.2016
19:12

Ista prica ce da bude, kao i sa Lazovicem iz Zvezde. Svake godine imao ponudu bar 5m i na kraju otisao za dz.

avatar
Sparrow
Tuesday, 26.01.2016
18:19

Što bi ga doticalo, zar je on kriv zbog nesposobnih (ili, što je više verovatno, sposobnih ljudi za pljačkanje Partizana) koji su sastavljali takav ugovor iza njegovih i leđa njegovog oca. Na njemu je da reši šta želi da uradi i kada. Podrška Žiletu!!!

avatar
Arsenal i Partizan 1
Tuesday, 26.01.2016
17:20

Pa do leta ,al produzi bar ugovor do sledece godine ,pa na leto da se prodas ..kad su vec ovi sa ovim ugovorom ispali ne inteligentni

avatar
Blazer
Tuesday, 26.01.2016
20:39

I novinari sad vako-sad nako prije je izjavljivao da hoće novi ugovor sa Partizanom,prije par dana Jovica spominjao novi ugovor bez treće strane tj.klub-igrač

avatar
Dusan Petrovic
Tuesday, 26.01.2016
16:44

Ovim silnim tupavim izjavama Ilijev navlaci samo mrznju na sebe,bar od strane normalnih ljudi,jer ovaj decko daje sve od sebe za svoj omiljeni klub i posteno odradjuje ugovor koji je potpisao ali bez bagre u vrhu klubova,firmi i drzave se jednostavno ne moze u Srbiji

avatar
bora majstor
Tuesday, 26.01.2016
19:00

pa ja licno mislim da decko hoce da napravi budalama celu fudbalsku javnos ,zna se kako se voli klub ,ako neznas vidi sta je uradio grujic a ovako se ne voli niti je posteno ,pa ja kao pravi navijac partizana kazem ako nemozes kao marko grujic onda netrebas nam ni do leta .a ovakvu izjavu kao sto si ti dao maoze dati samo bagra i niko drugi ,a partizan ce opstati uprkos svih vasih silnih zalaganja da propadnemo i opet cemo vas tucati kao sinoc pa vi crknite .

avatar
Brazilero11
Tuesday, 26.01.2016
22:57

Druze ti prvo nauci pravopis pa onda odgovaraj na komentare, inace ne komentarisem to, al ovo boli. Drugo, ako potpisemo ugovor samo sa njim bez ikakvih menadzera time najvise dobijamo, on ce svakako ici na ljeto, pa bolje ako potpise da ga prodamo za 10 miliona nego da ode kao slobodan igrac

avatar
Ivancz
Tuesday, 26.01.2016
21:18

Dali je moguće da ste ovaj kom. objavili a moj niste, iako ja nisam ni psovao ni vređao???

avatar
Dusan Petrovic
Tuesday, 26.01.2016
20:57

Glasovi tvog i mog komentara govore koliko si u pravu.E sad to sto ti je drago zbog sinocne pobede u basketu je u redu ali da si toliko zagrizen i vulgaran zbog nebitne pobede dokazuje koliko si isfrustriran zbog mocne Zvezde!

avatar
MilošPB
Tuesday, 26.01.2016
20:25

Grujić je zbog proslave titule tražio da ostane u Zvezdi do kraja sezone što će koštati CZV 1milion evra. Neće ni igrati jer Zvezda treba da uigrava igrača za kvalifikacije. Majstore, pisanje negacija dovoljno govori o tvojim mogućnostima da shvatiš razlog sinoćnjeg rezultata.

avatar
LoleRava
Tuesday, 26.01.2016
19:40

kakva borba protiv vetrenjaca,vauuuu!!!vi ste samo vraceni na mesto gde ste bili u fudbalu,a za kosarku skidam kapu!

avatar
Moemilo
Tuesday, 26.01.2016
14:58

Ma izbacite ga iz ekipe.....