"Zmaj" odleteo ka Premijer ligi, u Voždovcu se i dalje nadaju!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 27.12.2018.
19:44
Izvor: Sportske.net

Beogradski klub bi mogao da ima prednost i pored velike konkurencije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Doskorašnji fudbaler Voždovca Filip Stuparević uskoro bi trebalo i da formalizuje saradnju sa članom engleske Premijer lige Votfordom koji ga je kaparisao još tokom leta.

Teško je očekivati da će 18-godišnji napadač dobiti priliku u prvom timu "Stršljenova", pa u klubu planiraju da ga odmah pošalju na pozajmicu.

"Postoji mogućnost da kao pozajmljeni igrač do kraja sezone ostane kod nas, ili ode u Udineze", najavio je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić, prenosi Žurnal.

U veoma kratkom roku, "Zmajevi" su ostali bez dosta igrača, a direktor je najavio koji su naredni potezi kluba sa Voždovca.

"Stručni štab više neće računati ni na usluge Nemanje Zlatkovića, Zorana Milutinovića, Marka Zoćevića i Branka Ostojića. Luka Milunović je na korak od odlaska u Maleziju, dok je Todoru Petroviću istekao ugovor i klub mu nije ponudio novi."

"Istovremeno, četiri igrača će da odu na pozajmicu. Jovica Blagojević bi trebalo da obuče dres Sinđelića, Božidar Veličković da zaigra za Inđiju, supertalentovani Radovan Avram za Bežaniju i Filip Damjanović za IMT", otkrio je Grkinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke