"Zmajeve" hrabri drugo poluvreme duela sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.08.2018.
23:21
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Trener fudbalera Voždovca Branko Vojinović kazao je pred gostovanje Radničkom da ga hrabri viđeno u prošlonedeljnom duelu sa Crvenom zvezdom.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Četvrto kolo Super lige Srbije otvoriće fudbaleri Radničkog iz Niša i Voždovca. Utakmica na "Čairu" igra se u petak, 10. avgusta.

"Kao i sve utakmice do sada, naša obaveza je da igramo kvalitetno i da igramo na pobedu. Imamo izuzetno zahtevnu utakmicu protiv protivnika koji je kvalitetan, koji je sačuvao sastav od prošle godine i nadogradio ga sa nekoliko kvalitetnih i iskusnih igrača", rekao je trener Voždovca Branko Vojinović.

"Zmajevi" će biti na velikom iskušenju u Nišu pošto ekipa Radničkog u nogama ima više utakmica zbog učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ekipa Branka Vojinovića uz to ulazi u sutrašnji meč posle poraza od Crvene zvezde na domaćem terenu.

"Sigurno je da nećemo imati lak zadatak, ali ono što nas ohrabruje je drugo poluvreme protiv Crvene zvezde, gde smo pokazali da možemo da dominiramo, da možemo da se borimo i protiv negativnog rezultata, ali i da pokažemo da možemo kvaliteno da igramo", dodao je Vojinović.

Vezista Voždovca Andrija Luković rekao je da će njegov tim ići na pobedu u Nišu.

"Očekuje nas sutra veoma teška utakmica protiv ekipe koja se dokazala u Evropi. Međutim, mi na svakoj utakmici idemo na pobedu, tako će biti i sutra. Želimo da pokažemo da igru iz drugog poluvremena protiv Zvezde možemo da pružimo devedeset minuta. Nikome ne pretimo, ali znamo koliko vredimo i želimo da se pokažemo u što boljem svetlu", izjavio je Andrija Luković.

Utakmica na stadionu "Čair" u Nišu počeće u 20 časova, a direktan prenos obezbeđen je na trećem programu TV Arena sport.

Super liga 4. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke