''Zmajevi'' nemoćni, Vojvodina na ''plus 3'' u odnosu na petoplasirani Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.04.2023.
20:55
Izvor: Sportske.net

Novosađani se večerašnjom pobedom izdvojili na četvrtom mestu, uz meč više u odnosu na Partizan.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Završena je i druga utakmica 33. kola Superlige u plej-of-zoni. Posle kragujevačkog Radničkog koji je kao gost bio bolji od Novog Pazara, nova tri boda je osvojila i Vojvodina.

Ekipa trenera Radoslava Bataka je večeras na novosadskom ''Karađorđu'' rutinski savladala Voždovac rezultatom 2:0 i tako upisala šesnaesti trijumf od početka sezone.

Novosađani sada imaju 61 bod na četvrtom mestu, tri više od petoplasiranog Partizana koji u ponedeljak ima teško gostovanje TSC-u u Bačkoj Topoli.

Bolju igru u večerašnjem susretu Vojvodina je krunisala u 29. minutu kada je Lazarević odlično centrirao sa desne strane, a Nikola Čumić zahvatio loptu glavom i poslao neodbranjiv šut u mrežu.

Nešto kasnije, Ivezić je posle kornera i odbijene lopte od strane golmana Carevića imao idealnu priliku za izjednačenje, ali je sa nekih 7-8 metara šutirao preko gola.

U nastavku inicijativa Vojvodine koja je pokušavala da što pre stigne do drugog gola i mirnije završnice.

Nemanja Nikolić je imao par dobrih prilika, nije ih iskoristio, ali je u 80. minutu lepo asistirao za Baraja koji udarcem iskosa sa leve strane šalje loptu u suprotni ugao, a ona se od stative odbija u mrežu - 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke