''Zmajevi'' se uzdaju u svoje omladince - Potpisao Vanja Stanću!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.02.2015.
12:43
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Voždovac napreduje iz godine u godinu, da se u ovom klubu odlično radi potvrdila je i prolećna premijera protiv Partizana u Humskoj, a popularni ''Zmajevi'' ozbiljno vode računa i o svojim omladincima koji bi za par godina trebalo da postanu nosioci igre

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

S tim u vezi, iz Voždovca stiže i informacija da je jedan od najtalentovanijih igrača iz omladinskog pogona Vanja Stanću potpisao trogodišnji stipendijski ugovor sa prvim timom.

Radi se o 19-godišnjem fudbaleru, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog. Već dve i po godine je u omladinskoj školi Voždovca, gde je radio sa Markom Kuzmanovim, Dobrivojem Mutavdžićem, Jovom Aranitovićem, Nikolom Stojkovićem i Ljubišom Ivićem.

On je, ujedno, i prvi igrač posle sedam godina koji je potpisao ovakvu vrstu ugovora u Voždovcu, što je još jedan pokazatelj ozbiljnosti rada aktuelnog klupskog rukovodstva.

A da će se ovakav trend nastaviti i ubuduće, potvrdio je direktor Voždovca Goran Grkinić.

''Naš fudbalski klub poklanja veliku pažnju radu sa mlađim kategorijama. U našem omladinskom pogonu ima talentovanih igrača koji svojim radom skreću veliku pažnju na sebe. Vanja Stanću je prvi igrač posle dugo godina koji je potpisao ovakvu vrstu ugovora. U planu za naredni period je sklapanje ugovora sa igračima iz naše škole'', izjavio je Grkinić, a prenosi zvanični klupski sajt.

U prilogu možete da se upoznate sa umećem mladog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke