"Zmajevi" traže iskupljenje za poraz u Novom Sadu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
23:15
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je da će njegova ekipa u utakmici sa Napretkom pokušati da se iskupi za poraz na startu prolećnog dela sezone.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Prvi meč 24. kola Super lige Srbije biće odigran u petak popodne na krovu TC "Stadion" u beogradskom naselju Braće Jerković.

Voždovac posle poraza na "Karađorđu" dočekuje ekipu Napretka koja je na otvaranju prolećnog dela sezone savladala Spartak rezultatom 4:3.

"Sutra je prva utakmica u prolećnom delu prvenstva koju igramo u Beogradu, pred domaćom publikom i na domaćem terenu. Naša obaveza je da pokušamo da pobedimo i da se donekle iskupimo za rezultatski neuspeh u prošlom kolu u Novom Sadu", započeo je šef struke Voždovca Miloš Veselinović.

Voždovac se pred duel sa Napretkom nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova, dok "Čarapani" imaju bod više na šestoj poziciji.

"Napredak je ekipa za respekt, bez obzira na probleme koje imaju i koji ih prate. Svi imamo slične probleme. Očekujem dobru utakmicu, jer se radi o dve dobre ekipe i očekujem da ćemo sutra uspeti da zabeležimo pobedu, ali i da krenemo da se pomeramo ka vrhu tabele, povećavajući naš bodovni saldo", istakao je Veselinović.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u petak, 23. februara od 17 časova. Direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke