Zna se šta italijanske novinare najviše zanima, Milojević im odgovorio "šesticom"!

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.11.2018.
08:47
Izvor: Beta

Trener Zvezde ponosan na svoje igrače, a na nesuvislo pitanje da li će Zvezda imati motiv u poslednjem kolu, usledio je pravi odgovor...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Drugo poluvreme smo odigrali najbolje na gostovanjima do sada, ono je putokaz kako treba da igramo i kako se igra u Evropi. Čestitao bih igračima, sve probleme sa kojima smo došli... Ponosan sam i srećan što ih treniram, odigrali su mušku utakmicu i dali sve od sebe. Mogu da budem ponosan kao trener što imam takve igrače", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Napulju.

Zvezda je izgubila od Napolija sa 1:3, u petom kolu Grupe C Lige šampiona.

Pohvalno je govorio o svojim igračima, onima koji su igrali iako su povredjeni, a posebno je istakao Dejana Joveljića.

"Videli smo malog Joveljića koji izrasta u fenomenalnog igrača i pred njim je svetla budućnost. Zaslužuje i dobijaće šansu u narednom periodu. To je nešto najbolje što Crvena zvezda u ovom trenutku ima", kazao je Milojević.

Zahvalio je navijačima na podršci u Napulju.

"Navijači su jedan od najboljeg dela ove naše grupe. Mnogo nam znače. Toliko dobrih stvari smo uradili, a oni imaju veoma veliku ulogu u svemu tome. Bili su jako dobri i želim da ih pozdravim i čestitam im na ponašanju. Još jednom smo pokazali da nismo baš onakvi kako ostali deo Evrope želi da nas prikaže. Videli ste kakve se stvari dešavaju, mnogo gore. Žao mi je što nismo imali prilike da imamo njihovu pomoć u Parizu i Liverpulu. Jedno veliko im hvala. I sada mogu da se čuju, stvarno su fenomenalni", rekao je Milojević.

Italijanske medije je zanimalo kako će da motiviše igrače za poslednju utakmicu u grupi, s obzirom na to da Zvezda nema šanse za plasman u narednu fazu Lige šampiona.

"Nema tu stvari koje bi posebno trebalo da kažem. Ovo je Liga šampiona, nismo bili u njoj 27 godina. Stadion će biti pun, kao i do sad, atmosfera vrela. Nema poente za neku motivaciju. Sam rezultat od 6:1... To su dovoljne stvari, imamo dosta motiva za PSŽ", naveo je trener Zvezde.

Nije želeo da prognozira ko će iz Grupe C proći dalje, uz reči da će svakako dve ekipe koje to urade zaslužiti plasman u osminu finala.

Crvena zvezda će narednu utakmicu u Ligi šampiona igrati 11. decembra protiv Pari Sen Žermena u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Thursday, 29.11.2018
16:30

Odavno srpski fudbal nije imao ovakvu jednu pojavu. Covek je dzentlmen, sjajan trener i takticar. A samim tim sto je ubacio Joveljica u ovakvom mecu pokazuje i da je dobar pedagog. Jer, gde ces bolje da se kalis nego na gostovanju Napoliju u Ligi Sampiona? Zvezda treba da bude svesna da ima dragulj u svom posedu. Samo napred Miloje.

avatar
deki trbic
Thursday, 29.11.2018
13:03

Ima PSZ da ih u poslednjem kolu pobedi sa 5-6 golova razlke, jer je bitna pozicija na tabeli, jer Liverpul u poslednjem kolu morati da pobedi Napoli

avatar
DekiStankovic5
Friday, 30.11.2018
00:46

Prvo se gledaju medjusobni dueli pa gol razlika.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 29.11.2018
11:25

Bez obzira na sve Zvezda je napravila veliku stvar u Ligi Sampiona i to u najjacoj grupi. Za pocetak odlicno, a sad znamo sta nam je ciniti da sledece godine budemo mnogo bolji.