Znate li da su bili saigrači? Zvezdin kapiten se moli za Emilijana Salu...

Autor: Darko Mitrović
subota 26.01.2019.
10:19
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Drama oko nestanka aviona u kojem je bio fudbaler Emilijano Sala uznemirila je i Vujadina Savića, koji je svojevremeno igrao zajedno sa njim...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nedelja na izmaku protekla je u znaku dramatične potrage za Emilijanom Salom i posadom aviona koji je u ponedeljak uveče nestao sa radara iznad Lamanša.

Rezultata i dalje nema, policija je čak objavila da obustavlja potragu, posle čega su usledile molbe i apeli, pre svih od njegove sestre, da se ta odluka promeni i da se traganje nastavi.

Fudbalska javnost danima pomno prati dešavanja na ovu temu, a neko ko sa posebnim emocijama doživljava sve to je i Vujadin Savić, kapiten Crvene zvezde.

On je svojevremeno u Bordou dve godine igrao zajedno sa Salom, dobro ga je upoznao i ove užasne vesti su ga prilično pogodile prethodnih dana.

O Sali je progovorio u izjavi za ''Telegraf'', evocirajući uspomene na period u kojem su se i jedan i drugi kao mladi igfrači borili za svoje mesto među Žirondincima.

''On i ja smo isto godište, došli smo u isto vreme u Bordo i nismo igrali nešto za prvi tim, tako da smo zajedno bili u B timu.

Igrali smo zajedno dve sezone, nismo se nešto družili, ali uvek je ostavljao utisak mirne, povučene i sjajne osobe. Video sam još tada kada smo igrali za B tim Bordoa da je sjajan igrač i veliki potencijal, što se kasnije i pokazalo sada kada je stigao poziv Kardifa.

Čujem se i sa svim poznanicima, prijateljima sa kojima sam igrao u Bordou i svi se nadamo da će ga pronaći, da je negde živ i zdrav. Nada umire poslednja'', izjavio je Savić.

Naravno, svi se nadamo da će se ove Vujadinove reči obistiniti...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke