Znate li kome je Saša Marković posvetio gol?

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.11.2014.
23:47
Izvor: Beta

Strelac jedinog gola za Partizan u dosadašnjem toku Lige Evrope izjavio je nakon poraza od Bešiktaša da bi jedan osvojen bod mnogo značio na planu samopouzdanja i otkrio kome je posvetio pogodak.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana složni su u oceni da su zaslužili da osvoje bod u večerašnjoj utakmici u Istanbulu sa Bešiktašom u Ligi Evrope. Oni su nakon trećeg poraza u LE konstatovali da im preostaje da se okrenu iskušenjima u domaćem šampionatu.

"Uz malo sreće mogli smo da osvojimo bod, što bi nam puno značilo. Ne toliko što bismo imali neke velike šanse da idemo dalje, ali bi nam značilo u psihološkom smislu. Odigrali smo dobru utakmicu, mislim da smo zaslužili da osvojimo bar bod", rekao je strelac jedinog gola za Partizan Saša Marković.

"Gol koji sam postigao posvećujem pokojnom dedi, koji je preminuo kad smo igrali proitv Mladosti iz Lučana", dodao je Marković.

Partizan je večeras u Istanbulu poražen od Bešiktaša sa 2:1 u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evrope.

Crno-beli su ovim porazom izgubili i teoretske šanse da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evrope.

"Partizan je odigrao baš dobru utakmicu, mislim da smo bili ravnopravan rival favorizovan rivalu i zaslužili smo bod. Opet smo primili gol iz grešaka, ali nismo stali, nego smo nastavili da igramo našu igru i stvorili šanse za nerešen ishod", kazao je Nikola Ninković.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja PM 8
Friday, 07.11.2014
04:52

Nepotreban faul za penal Stankovića kod prvog gola Bešiktaša, nepotrebno izletanje Ćirkovića kod kontre Bešiktaša za drugi gol, a onda sudija ne dosuđuje penal za Partizan, Lazović pogađa prečku u poslednjim sekundama utakmice. Da je Partizan protiv Bešiktaša imao bolje štopere i bolje suđenje mogao je da dobije utakmicu i to bez polovine igrača iz prvih 11.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 08.11.2014
14:18

Dobro je odigrao Marković i mislim da će konačno opravdati svoj potencial.

avatar
pfcpaokcska
Friday, 07.11.2014
02:00

voja sicilija!

avatar
pfcpaokcska
Friday, 07.11.2014
01:36

Makar smo dali jedan gol ako nista drugo...voja sicilija mora da odmori malo,i da li neko zna sta je sa onim Vujadinovicem sto se pricalo?

avatar
Povratak kralja PM 8
Friday, 07.11.2014
10:29

Nikola Vujadinović je potpisao ugovor za Osasunu do kraja sezone.

avatar
Friday, 07.11.2014
01:14

Kada ce Voja Brisel na zasluzeni odmor,ne znam sta taj covek radi u Partizanu..

avatar
FMP
Friday, 07.11.2014
10:22

Voja kapiten ...nemoj tako da pricas o novom Nesti

avatar
Friday, 07.11.2014
12:19

Ma bezi bre,ne znam sta je Nikolicu,ne daje sansu Fofani svi su ispred njega cak i Marinkovic,a Voja da postigne 4 autogola na utakmici i da ima jos pregrst gresaka,on bi opet igrao...Tuga,ko mu sastavlja tim da mi je znati