Zrenjanin dobija moderan "Karađorđev park" od 8.500 mesta do marta 2023. godine

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.06.2022.
15:55
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Radi se na renoviranju.

FSS
FSS

Povezane vesti

Zamenik predsednika FS Srbije Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović ugostili su danas na Terazijama 35 zamenika gradonačelnika Zrenjanina Sašu Santovca koji je  bio u društvu nekadašnjeg sportskog direktora naše FSS i bivšeg reprezentativca Darka Kovačevića.

Santovac je informisao čelnike FSS o planovima grada Zrenjanina u vezi sa pobošljanjem fudbalske infrastrukture. Jedan od najvažnijih projekata je renoviranje i modernizacija Gradskog stadiona. Radovi su u toku i predviđeno je da sve bude gotovo u martu 2023. godine. Pored stadiona (kapacitet 8.500 mesta) planira se i izgradnja pomoćnih terena tako da će pored hale i drugih sportskih objekata to biti jedan od najvećih sportskih kompleksa u Vojvodini i Srbiji.

Bjeković i Šurbatović su konstatovali da Zrenjanin apsolutno zaslužuje značajniju ulogu u fudbalskim sistemima Srbije i u tom smislu obećali su konkretnu podršku. Sastanak je završen na obostrano zadovoljstvo, a Santovac i Kovačević su čestitali Fudbalskom savezu Srbije i selektoru Draganu Stojkoviću na uspehu A reprezentacije i poželeli sve najbolje na Svetskom prvenstvu u Kataru, kao i u završetku Lige nacija.

Takođe su izrazili veliko zadovoljstvo i zbog rezultata ostalih selekcija koje su u poslednje vreme izuzetno uspešne. Podsećamo da su kadeti Srbije na EP (do 17 godina) nedavno igrali u polufinalu, dok se omladinci trenutno takmiče na završnom turniru Prvenstva Evrope (do 19 godina) u Slovačkoj gde bore za najviši plasman i odlazak na šampionat sveta za igrače do 20 godine koji se održava 2023. u Indoneziji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke