Zukić želi nastavak niza

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 28.10.2021.
13:50
Izvor: Sportske.net, Beta

Mladi fudbaler Vojvodine zadovoljan izdanjem protiv Jagodine.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Dejan Zukić rekao je danas da je ekipa odigrala meč na najvišem nivou, kao i da se zasluženo plasirala u osminu finala Kupa Srbije.

"Pružili smo maksimum, svako od nas je dodao gas i mislim da smo odigrali veoma dobro i da smo zasluženo upisali ubedljivu pobedu", rekao je Zukić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Vojvodine su u sredu na svom terenu eliminisali ekipu Jagodine sa 5:1, u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

Gostujući tim je poveo golom u 10. minutu, da bi zatim novosadska ekipa preokrenula rezultat.

"Mislim da smo ušli maksimalno u utakmicu, da smo ozbiljno shvatili rivala i to se osetilo u našoj igri. Iako smo primili taj slučajan gol, brzo smo pronašli svoj ritam i znao sam da ćemo ubrzo i preokrenuti", dodao je on.

Vojvodina u ponedeljak gostuje gradskom rivalu ekipi Proletera, u meču 15. kola Super lige Srbije, a napadač novosadskog kluba rekao je da gradski derbi nosi dodatni motiv.

"Proleter će biti silno motivisan protiv nas i zato moramo da pristupimo kao na ovoj utakmici, ozbiljno od prvog minuta. Idemo na pobedu, bilo bi sjajno da nastavimo pobednički niz, ali uz dobru igru kao na poslednje dve utakmice", istakao je on.

Zukić je odigrao ceo meč u Kupu, dok je u pobedi svog tima protiv Radničkog iz Kragujevca u Super ligi Srbije (3:1), u igru ušao u drugom poluvremenu.

"Znači mi poverenje i veća minutaža, jer uvek volim da sam na terenu i da igram, kao i svaki drugi član ekipe. Nisam igrao četiri, pet utakmica, to me je motivisalo da radim još više i da budem na pravom nivou kada dobijem šansu", rekao je 20-godišnji igrač.

"Mislim da sam dobro ušao u meč i znači mi što sam konačno odigrao 90 minuta. To će mi biti dodatni motiv da nastavim da radim i da se nametnem treneru, a na stručnom štabu je da odluči koliko će ko igrati", zaključio je on.

Meč izmedju Proletera i Vojvodine u Super ligi Srbije na programu je u ponedeljak od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke