ZVANIČNO - Nema odlaganja, Voša u nedelju mora na 'Marakanu'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.04.2017.
10:08
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zajednica superligaša neće moći da izađe u susret zahtevu novosadske Vojvodine koja je tražila odlaganje prvenstvene utakmice sa Crvenom zvezdom.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina moraće da ispoštuje kalendar domaćeg prvenstva i utakmicu trećeg kola plej-ofa sa Crvenom zvezdom odigra u predviđenom terminu.

Superligaš iz Novog Sada zatražio je juče odlaganje meča sa Zvezdom zbog "pritiska koji je vršio Partizan", ali je iz Zajednice superligaša predočeno da to ne predstavlja osnov za odlaganje utakmice.

"Uvažavam razloge i objašnjenje predstavnika Vojvodine, ali zahtev je neosnovan! Ne postoji nijedan osnov da derbi na stadionu 'Rajko Mitić' bude odložen" kaže za "Žurnal" direktor Zajednice superligaša Vladimir Bulatović.

Još juče je direktor Zajednice superligaša istakao da od odlaganja neće biti ništa iako zvanično nije ni imao na stolu zahtev Novosađana. Usledila je reakcija Vojvodine, ali ishod je ostao isti.


"Nisam imao nijednu dilemu pri donošenju odluke" zaključuje direktor takmičenja.

Kako se zahtevu Vojvodine nije izašlo u susret ostalo je da se Novosađani pripreme za derbi meč sa Crvenom zvezdom koji će, umesto u subotu, biti odigran u nedelju od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.04.2017
17:43
avatar
X
Tuesday, 25.04.2017
11:20

Sad neka istrce na teren i neka se bore kao protiv Partizana da dokazu da price o pustanju nisu tacne. Ajde da vidimo...

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 25.04.2017
11:00

Grobari su uznemirili igrace Vojvodine, a celnici Partizana strucni stab i upravu, zato ce Vojvodina da izgubi od Zvezde... I to ce im biti alibi.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 25.04.2017
10:55

ala mesetare i ugovaraju,svaka cast..da odloze pa da odigraju na tamo i ako projektu bude trebalo da ih puste naravno..e srbijo,e fudbalu jadni...

avatar
Tuesday, 25.04.2017
10:24

Kako nema odlaganja kad je utakmica odlozena za nedelju:-D Samo kod nas je moguce da se na samo cetiri-pet dana pred utakmicu ista pomeri za jedan dan?! Jasno da je to uradjeno zbog Kupa, ali znalo se za taj Kup.

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 25.04.2017
14:41

Vise neregularno bi bilo da se uradilo ovo sto Vosa hoce. Zamisli tipa da partizan odigra nereseno a da se ova utakmica odlozi I da Zvezda dobije.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
17:02

Nisam rekao da je ovo neregularno nego je jako smesno i neozbiljno kao sto i jeste. Naravno da je bolje da se ekipama omoguci dan vise odmora.