Zvanično, Okuka preuzeo Vojvodinu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.09.2018.
21:01
Izvor: Sportske.net

Dragomir Okuka je danas stupio na dužnost trenera Vojvodine.

Beta/Jelena Grlić/Mo
Beta/Jelena Grlić/Mo

Povezane vesti

Kao što smo vam i pisali u toku dana, Dragomir Okuka je postao novi trener FK Vojvodina nakon što je klub razrešio dužnosti Aleksandra Veselinovića.

"Na večerašnjoj sednici Upravnog odbora FK Vojvodina, doneta je odluka da dosadašnji šef stručnog štaba Aleksandar Veselinović bude razrešen dužnosti. On je devetog aprila ove godine po drugi put bio imenovan za trenera Vojvodine, a u svom drugom mandatu, crveno-bele je predvodio na ukupno 14 utakmica, pri čemu je ostvario učinak od četiri pobede, tri remija i sedam poraza. Ovom prilikom, fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje Aleksandru Veselinoviću na dosadašnjem radu i želi mu mnogo uspeha u budućnosti", piše na sajtu FK Vojvodina.

Dragomir Okuka važi za veoma iskusnog trenera, vodio je mnoge ekipe koje se trenutno takmiče u Super ligi Srbije, a ima i titulu šampiona Jugoslavije sa Obilićem u sezoni 1997/98. Pored toga, vodio je kineske klubove, zatim Legiju i Vislu, Budućnost iz Podgorice, kao i mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore. Već je vodio i Vojvodinu u sezoni 1999/00.

Ekipa Vojvodine nije dobro počela ovo prvenstvo, nakon sedam kola ima samo 9 osvojenih bodova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 07.09.2018
21:51

...čuj ima titulu prvaka Jugoslavije sa Obilićem. To treba da krije posto svi koji pratimo fudbal a pratili smo ga i pre te sramne sezone znamo kako je ista osvojena.