Zvanično - Voša završila veliki posao, stiglo pojačanje iz Humske!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.08.2019.
20:44
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Najavljeno - učinjeno.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično angažovao još jedno značajno pojačanje za nastavak sezone.

Kao što je predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić najavio na nedavno održanoj konferenciji za novinare, novi član "stare dame" srpskog fudbala postao je Nemanja Nikolić (26), napadač koji je među "crveno-bele" došao na jednogodišnju pozajmicu iz Partizana.

"Drago mi je zbog toga što su klubovi uspeli da se dogovore i što ću u nastavku sezone nositi dres Vojvodine. Takođe, ovim putem želim da se zahvalim fudbalskom klubu Partizan na tome što mi nije pravio problem da pređem u Vojvodinu, s obzirom na tradicionalno veliko rivalstvo između ova dva tima u srpskom fudbalu"
, kaže Nikolić.

Prema njegovim rečima, u redove "stare dame" je stigao sa velikim motivom i željom da opravda reputaciju jednog od najboljih napadača u našoj zemlji.

Nemanja Nikolić je već danas odradio prvi trening sa svojim novim saigračima, a u ekipi Vojvodine nastupaće u dresu sa brojem 22.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 20.08.2019
14:22

Још се сећам како су Пантићевци вриштали овде кад смо Јирку позајмили Радничком од ког смо јачи за светлосну годину. А они сад појачавају Вошу од које нису много јачи.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 21.08.2019
19:02

zvezda je pozajmila radničkom Jirku bez prava radničkog na otkup ugovora koga je platila 750k € plus što taj Jirka ima 3 puta veću platu od Nikolića koga je Partizan pozajmio Vojvodini s pravom Vojvodine na otkup ugovora. Ali pošto ti ne vidiš razliku nije ni čudo što misliš da su radnički i zvezda jači od Vojvodine i Partizana.

avatar
Man united
Wednesday, 21.08.2019
20:38

Не мислим да је Раднички јачи од вас. Прошле године су били прилично конкурентни. Ове године су доста изменили тим, а изгубили су и одличног тренера. Не знам какве има везе плата и право откупа. Ви сте се жалили како ми појачавамо конкуренцију... Занимљиво да само Војводину пишеш великим словом. Сећам се времена кад сте проглашавали Звездином филијалом. Изгледа си схватио колико је то глупо.

avatar
RG VILI
Tuesday, 20.08.2019
09:17

Nije mi jasno kako njima da damo igraca!!!! Karastrofa... Oni javno nama ne daju , a mi opet. Bolje da je otiso u Banjaluku ili negde u Egipat

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 19.08.2019
22:49

Nikolic je odlican igrac, ali ne zna da igra namestene utakmice tako da ce njegovi kvaliteti doci do izrazaja u Vojvodini. Zna Lalatovic sta radi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 20.08.2019
07:36

Kad se najbolji golman Evrope zaletao s rogovima prema Nikoliću u crno-belom dresu, zamisli šta će sad da radi kad Nikolić obuče crveno hahahaha

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 20.08.2019
13:08

Nikolic ce vam u crveno-belom dresu da zakuva corbu, a vi cete onda kao i obicno glavu u torbu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 19.08.2019
21:28

Одличан играч и велико појачање за Вошу.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 19.08.2019
21:02

Rivalstvo između vojvodine i Partizana je na terenu, ali gde sme Vučela sada da odbije vošu, pa plakala bi voša zvezdinom duhu pa bi ga ovaj sklonio iz Partizana, onda njegova slika iznad svih slika predsednika kluba ne bi više tu stajala, tompus ne bi mogao da zapali na Partizanovom stadionu. Vučela je tu da za džabe poklanja Partizanove igrače: Nikolić, Kokir, Birmančević, Nišić, Balaž, Bošnjak...a, da je stanje u društvu i fudbalu kao u naprednijim zemljama ne bi Vučela bio u Partizanu i ne bi mogao da poklanja Partizanove igrače i ponosi se što većim Partizanovim dugom. Vučela odlazi!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 20.08.2019
20:35

Nikolic je pobegao od vas jer nece da igra namestene utakmice.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
20:47