Zvezda angažovala reprezentativnog beka!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.08.2014.
16:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije u utorak je dobio još jedno pojačanje, deveto u tekućem prelaznom roku a drugo na poziciji levog beka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda prkosi svim finansijskim problemima o čemu svedoči i najnovija vest koja stiže sa "Marakane".

Šampion Srbije u utorak je angažovao deveto pojačanje u tekućem prelaznom roku pošto je dosadašnji levi bek Rada Nikola Anatić stavio potpis na četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

"Jako sam srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Marakana je moja ljubav na prvi pogled. Samo jednom sam igrao na ovom stadionu, pre dve godine, a želeo bih da igram barem 100 puta, i da pišem nove stranice Zvezdine istorije, kao što su pre mene pisali Robi, Pančev, Piksi..." izjavio je prilikom promocije mladi Antić.

Momak rođen u Beogradu ima 19 godina a prošle godine je sa omladinskom selekcijom Srbije osvojio zlato na EP u Litvaniji. Karijeru je počeo u Radu a klub sa Banjice slao ga je u Palić na pozajmicu u sezoni 2011/2012.

"Veoma cenim Nikolu Mijailovića, i radujem se što ću od njega, ali i od Darka Lazovića, imati priliku da učim i napredujem. Hvala svima koji su mi omogućili dolazak u ovaj klub.  Došao sam u Zvezdu da pobeđujem i da osvajam trofeje" poručio je Antić.

Nikola Antić drugi je levi bek koji je u tekućem prelaznom roku stigao na "Marakanu" što znači da će se za mesto u timu boriti sa Nikolom Mijailovićem i Predragom Đorđevićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke