Zvezda bez Kange - Kako će izgledati postava za meč sa Radom?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.10.2016.
11:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju danas ekipu Rada u okviru 14. kola domaćeg šampionata što će biti prilika da se ekipa vrati na pobednički kolosek nakon "kiksa" u Subotici.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije remizirao je u prethodnom kolu sa subotičkim Spartakom na gostovanju ali je u međuvremenu odigrao još jednu utakmicu u Kupu na kojoj je ostvaren trijumf ali nije ostavljen dobar utisak.

Ekipi Crvene zvezde u nedelju gostuju "Građevinari" koji trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli, a na naš najveći stadion stižu lišeni pomoći Nikole Drinčića i Miloša Obradovića.

Strateg domaćeg tima ne može da računa na povređenog Gelora Kangu, a na prethodnom meču sa BSK Borčom odmorio je čak osmoricu igrača koji su u prethodnom periodu imali ulogu standardnih prvotimaca.

Među fudbalerima koji su propustili prethodnu utakmicu, a danas se ponovo nalaze u kombinaciji za tim biće  Filip Manojlović, Aleksandar Luković, Marko Poletanović, Pablo Mouče, Džon Ruiz i Predrag Sikimić.

Kako je već rečeno, Gelor Kanga sigurno propušta duel sa Radom, a izvesno je da u startnoj postavi neće biti ni nedovoljno oporavljenog Mihaila Ristića zbog čega se očekuje da Miodrag Božović danas na teren izvede sledeću jedanaestoricu.

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Le Talek, Al. Luković, Anđelković, Poletanović, Donald, Ruiz, An. Luković, Plavšić, Vieira;

Moguće je da će umesto Srđana Plavšića po levom krilu dejstvovati Džin Ruiz, a da će mesto u startnoj postavi zauzeti Slavoljub Srnić. Potvrdu ćemo dobiti oko 14 časova.

Utakmica 14. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Rada počinje u 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Sunday, 30.10.2016
14:35

Smaras Grofe sa ovim le Talekom na mestu stopera. Imas i stopere i bekove.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 30.10.2016
13:40

Неиграње Канге је велико појачање за Звезду. Андрија Луковић је много бољи ид њега.

avatar
Toni Kroos
Sunday, 30.10.2016
13:00

Plavsic mora pre Srnica!