Zvezda bez šestorice protiv Zlatibora, ali Deki će napasti sa tri špica?

Autor: Beta Beta
subota 05.12.2020.
17:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas, uoči utakmice protiv Zlatibora, da zdravstveni bilten "nije sjajan", da je ekipa umorna, ali je istakao da crveno-beli uvek moraju ići na pobedu.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju Zlatiboru u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

"Zlatibor nas je ozbiljno namučio (u prošlom meču), iako smo mi imali posed i dosta šansi koje nismo iskoristili. Fudbal je takav, oni su dva puta šutirali i pogodili naš gol. Dobro smo se namučili kako bismo preokrenuli rezultat i sigurno je da ćemo ući u utakmicu na isti način kao i ovde u Beogradu", rekao je Stanković.

"Idemo na pobedu od prvog minuta. Znam da će nam biti teško. Mi smo profesionalci, umor je prisutan, ali svaka utakmica je novi izazov i moramo ići u nove pobede i uvek ću početi sa najboljim mogućim sastavom", dodao je trener Zvezde.

Zvezda je prva na tabeli sa 44 boda, dok je Zlatibor na 17. poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Stanković je rekao da će Zvezda u Užicu igrati bez Ivanića, Rodića, Bena, Pavkova, Gavrića i Kataija.

"To je šest veoma bitnih fudbalera, plus momci koji su se potrošili protiv Hofenhajma. Videćemo, imamo trening na kom ćemo namestiti ekipu za Zlatibor. Potrošili smo se posle evropske utakmice, zdravstveni bilten nije sjajan, imamo problema, ali i dalje stojim za svojih reči. Ne tražim alibi, ko god da izadje na teren zna šta je imperativ", rekao je Stanković.
-
Baner
-
Pobedom u Užicu Zvezda overava jesenju titulu, a Stanković je otkrio i kako će možda izgledati tim.

"Videćemo kako ćemo igrati. Možda to budu dva špica, možda tri. Moramo videti ko se kako oseća, pa ćemo onda i 'napraviti' ekipu. Kada ste u Zvezdi ne birate ciljeve, bitno je da se bude prvi na tabeli, da ste na sva tri fronta pokažete maksimum. Mislim da smo na dobrom putu, u svaku utakmicu ulazimo maksimalno i znali smo šta treba da radimo", rekao je Stanković.

"Uspeh ide na čast momcima jer smo krenuli od jula, imamo mnogo utakmica u nogama. Put je, sam po sebi, težak, igra se mnogo, po osam-devet mečeva u mesec dana. Nije lako igrati u Zvezdi zato što stalno moraš da se dokazuješ iz meča u meč i nikad nije kraj, što se meni svidja", zaključio je Stanković.

Utakmica Zlatibor - Crvena zvezda igra se sutra od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 06.12.2020
11:15

Ja mojoj Zvezdi i svim Zvezdasima cestitam godisnjicu izbacivanja iz kupa UEFA slavnog Arsenala u sred Londona. Blago nama Zvezdasima jer mi imamo cime da se ponosimo.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 06.12.2020
11:11

S obzirom da smo za ovu nasu ligu prejaki mi mozemo protiv svakog protivnika da igramo sa drugim timom i ladno da se prosetamo do nove titule bez obzira na sve kradje i otimacine u korist jednog naseg rivala kojeg odrzavaju na vestackom disanju.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 05.12.2020
20:32

Тешка ситуација али ја очекујем победу са три гола разлике.