Zvezda bez Spajića do marta ili aprila: "Klub pre 10 godina i sad? Setimo se Bordoa..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.12.2022.
13:47
Izvor: Sportske.net

Milojević neće momentalno moći da računa na njega.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić predstavljen je danas na stadionu "Rajko Mitić“ gde će boraviti najmanje do 2026. godine.

On je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Krasnodarom, ali se još uvek oporavlja od povrede ligamenata kolena i neće ga biti najmanje do marta.

"Oporavak ide dobro, odlično. Sve ide svojim tokom. Radio sam magnetnu rezonancu pre dve nedelje i sve je u redu. Sada se prati putokaz. U fazu sam. Očekujem da u martu, najkasnije u aprilu zaigram. Videćemo kako bude teklo, možda bude i malo kasnije, zavisiće od noge", započeo je Spajić.

On smatra da Zvezda ima kvalitetan igrački kadar.

"Što se kadra tiče, Zvezda je do sada pokazala da ima odlične igrače. Prvi smo na tabeli i samo da nastavimo tako i da se osvoji titula i da se plasiramo u Ligu šampiona. Šta da očekujem od trenera Milojevića? Neumesno je da bilo šta komentarišem, čim je trener Crvene zvezde znači da je kvalitetan".

Kada je pre 10 godina napuštao klub, Zvezda je bila u potpunom rasulu te je od njegovog transfera u Anderleht uspela da preživi. Sada je situacija dijemetralno suprotna.

"Uvek je pritisak igrati za Crvenu zvezdu. Sada se vraćam sa malo većim iskustvom nego kada sam bio 19-godišnjak. Osećaj je predivan. Vratio sam se kući. Osećam se lepo. Direktor je tu, on me je proglasio najboljim igračem Omladinske škole pre nekih 15-16 godina i eto, sada sam tu. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe da svojim kvalitetom doprinesem ekipi. Dolazim u isti, a u isto vreme totalno drugi tim. Zvezda tada i sada je nemerljiva. Sada igra redovno u Evropi. Tada je bila misaona imenica. Setićete se Bordoa... Sada se neuspeh u kvalifikacijama praktično ne prašta. Zvezda je veliki klub, sa velikom armijom navijača, zaslužuje da bude među najboljima. Ja sam tu da doprinesem koliko mogu. Daću sve od sebe da napravimo najbolje rezultate. kazao je Spajić.

Motiv za povratak - titula.

"Direktor i ja se znamo dugo, uvek smo na vezi. Dodatni motiv je bio povratak po dečački san. Prošao sam sve kategorije Zvezde. Jedino gde nisam bio šampion, a gde se jedino računa je prvi tim. Želim da zaigram pred našim navijačima Ligu šampiona i to je bio osnovni motiv moj povratak".





 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke