Zvezda bi protiv Napretka da nadmaši 23.000 za rođendan

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 09.09.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Prilika da se vide i nova pojačanja.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u subotu 14. septembra očekuje meč sa Napretkom na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 8. kola Super lige Srbije prilikom čega će biti obeležen 61. rođendan.

Ujedno, klub je najavio i da će se oprostiti od nedavno preminulog Bore Čorbe koji je bio osvedočeni navijač Crvene zvezde i autor brojnih pesama koje se mogu čuti na "Marakani".

Ulaz na stadion će biti besplatan, a na klupskom sajtu se nadaju da će biti približna poseta prošlogodišnjoj.

"Prethodne takmičarske godine fudbaleri našeg tima su odneli pobedu nad ekipom Novog Pazara od 2:1 u okviru šestog kola prvenstva. Meč je odigran 2. septembra, dan nakon zvaničnog datuma otvaranja naše Marakane koje je obeleženo 1. septembra davne 1963. godine. Na tribinama je 23 hiljade gledalaca bodrilo crveno-bele do trijumfa, koji su golovima uveličali Aleksandar Dragović i Gelor Kanga.

Definitno su zvezdaši bili 12. igrač našeg tima i po ko zna koji put su na veličanstveni način obeležili rođendan najvećeg srpskog stadiona i kuće svih zaljubljenika u crveno-bele boje. Prelepa koreografija na severnoj strani stadiona je dala posebnu notu rođendanskom slavlju, a performans u 60. minutu utakmice je ukazao na simboliku godina postojanja stadiona Rajko Mitić", stoji na sajtu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke