Zvezda - Da li je ''Kralj'' uzalud dolazio!?

Autor: Darko Mitrović
subota 17.01.2015.
12:49
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U Ljutice Bogdana otkazana zvanična promocija Gbolahana Salamija, koji je trebalo da pojača napad crveno-belih u prolećnom delu sezone. Hoće li se transfer ipak realizovati?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler koji je po dolasku u Beograd samouvereno izjavio da je njegov cilj da postane Zvezdin ''kralj'' možda ipak neće ispuniti tu svoju želju.

Fuad Gbolahan Salami je na Marakanu stigao pre dva dana, kako bi dogovorio sve detalje transfera u Zvezdu, a njegova zvanična promocija je bila najavljena za danas u 12:30h.

Međutim, najpre je potvrđeno da zbog problema sa vizom, Salami ne bi mogao da putuje na pripreme u Sloveniju, u Terme Čatež, da bi danas otkazana i njegova promocija.

''Na konferenciji je trebalo da bude predstavljen novi igrač našeg kluba, ali zbog prolongiranja pregovora sa njegovim matičnim klubom, prolongira se i pomenuta konferencija za nekoliko dana'', saopšteno je iz Crvene zvezde, a prenosi ''Mondo''.

Negde je, očigledno, zapelo u pregovorima, a naredni dani pokazaće koliko će čelnici Zvezde biti uporni da realizuju transfer 23-godišnjeg Nigerijca.

U svakom slučaju, još jedno pojačanje u napadačkim redovima Zvezdi je preko potrebno.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke