Zvezda danas ima ''generalku'' uz TV prenos, ovo je najbolja provera pred Milan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.01.2021.
09:24
Izvor: Sportske.net

Najbolje je ostavljeno za kraj.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ne samo da su izvanredno odigrali jesenji deo sezone, nego su i na zimskim pripremama ostvarili savršen učinak u dosadašnjim mečevima.

Savladani su Slask (4:0), Ufa (1:0) i Akademija Pandev (5:0), ali danas će se najbolje videti gde je Zvezda pred nastavak sezone, ali i uoči spektakla u 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana za dvadesetak dana.

Rival ekipi Dejana Stankovića danas će biti ekipa ukrajinskog Šahtjora, koji je ove sezone bio učesnik Lige šampiona, odakle se kao trećeplasirani u grupi preselio u Ligu Evrope i 18. februara igraće protiv Makabija iz Tel Aviva.

Šahtjor danas igra dva kontrolna meča, prvi već od devet sati protiv slovenačke Mure, a u 15 časova na programu je susret Crvene zvezde i Šahtjora. Za razliku od srpskog šampiona, kome će ovo biti poslednja provera, Šahtjor će ostati još nekoliko dana u Turskoj, gde će 3. februara igrati i sa Slovanom iz Bratislave.

Naravno, obezbeđen je direktan TV prenos i na TV Arena Sport 1 i na Zvezda TV-u. Arena Sport je pripremila i uvertiru za ovaj meč, program iz improvizovanog studija počinje već u 14 časova i 15 minuta, a program posvećen ovoj utakmici trajaće sve do 17 časova, kada počinje studijska emisija pred finale Svetskog prvenstva u rukometu između Danske i Švedske.

Podsetimo, Zvezda je od pre dva dana jača i za Filipa Falka, njeni navijači nestrpljivo čekaju debi najvećeg zimskog pojačanja. Da li već danas, ili u prvom superligaškom kolu, odlučiće trener Dejan  Stanković.

U svakom  slučaju, danas se očekuje da Zvezda zaigra u najjačoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke