Zvezda danas promoviše prvo pojačanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.12.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije i lider domaćeg prvenstva danas će promovisati prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Zima kalendarski još uvek nije počela, niti je u fudbalskom svetu otvorena zimska transfer pijaca, ali to neće smetati crveno-belima da danas promovišu prvo pojačanje za prolećni deo sezone.

Crvena zvezda je uputila poziv medijima na promociju novog pojačanja. Pred novinare će od 13 časova doskorašnji štoper BATE Borisova i povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Milunović.

Nije tajna da je šampion Srbije našao zajednički jezik sa Milunovićem i da iskusni štoper stiže u Zvezdu kao slobodan igrač, a već je bilo reči i o tome koliko će zarađivati na "Marakani".

Nemanja Milunović će potpisati ugovor na dve i po godine, a po sezoni mu sleduje 400.000 evra, što znači da bi do leta 2021. trebalo da inkasira milion evra na ime saradnje sa crveno-belima.

Marko Scepovic Nemanja Milunovic
Foto: Epa/Szilard Koszticsak

Radi se o igraču sa velikim evropskim iskustvom. Sa BATE Borisovim igrao je Ligu šampiona i Ligu Evrope i predstavljaće veliku konkurenciju Vujadinu Saviću, Milošu Degeneku i Srđanu Babiću.

Zvezda je još prošlog leta obezbedila potpis Erika Jirke koji će se ove zime priključiti ekipi, a pre nekoliko dana ugovor sa crveno-belima potpisao je i mladi Kenijac Ričard Odada koji tek treba da se dokazuje kroz rad sa prvim timom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 20.12.2018
11:51

Konacno stabilna i uigrana poslednja linija ceka nove kvalifikacije za LS.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 20.12.2018
11:39

Ovo mi se ni malo ne svidja sto po stere dane dolazi kod nas i za toliku platu.

avatar
Srpska Bosna
Thursday, 20.12.2018
11:11

Ne damo Gisku komandanta za ovog neubedljivog i neproverenog Milunovica!Sta je ovo ko god dodje novi dobija astronomsku platu a nosioci igre neku sicu!Novi ugovor za Borjana i odbranu!!!