Zvezda dobija svog Sadika, igraće već protiv Omonije!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.09.2020.
09:13
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Sve je završeno.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Italijanski napadač Dijego Falćineli će danas stići u Beograd na lekarske preglede i potpis ugovora sa Crvenom zvezdom. Sve je dogovoreno oko jednogodišnje pozajmice od Bolonje, potvrdio je Žurnal.

Za one koji ne znaju, u pitanju je italijanski napadač, koga je Bolonja pre samo dve godine dovela iz Sasuola za sedam miliona evra. Ipak, nije se snašao, pa je išao na pozajmicu u Peruđu, a sada na Marakanu stiže na preporuku Siniše Mihajlovića.

On će biti licenciran odmah, biće u protokolu za utakmicu sa Omonijom u sredu, a Dejan Stanković će imati nekoliko treninga da proceni koliko može da pomogne u tako važnoj utakmici, posle tako kratkog vremena.

Žurnal podvlači još jednu zanimljivost, a to je da stiže iz istog kluba kao Umar Sadik gde je imao identičan učinak – tri gola u Seriji B.

Partizan je pogodio njegovim dolaskom, Sadik je eksplodirao do te mere da u Humskoj tvrde da ga neće pustiti ispod 15 miliona evra.

Budući špic Crvene zvezde šest godina je stariji od Sadika, ima iza sebe veće iskustvo u Seriji A, a zanimljivo je to da mu je Zvezda prvi klub van Italije.

Menjao je brojne klubove, pre pomenutih Sasuola, Bolonje i Peruđe, igrao je i za Krotone i Folinjo, a kratko je bio i član Fiorentine.

Na Marakani veruju na reč Siniše Mihajlovića, da će upravo Italijan biti ta "devetka" koja će pomoći Crvenoj zvezdi da se ponovo plasira u Ligu šampiona.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Thursday, 10.09.2020
16:51

Nikako. Ta spretnost sa loptom, mogucnost da se ista sakrije, sa 2 metra pogodi ili ne pogodi gol... Sadik je jedan jedini, neponovljivi i on kosta 50 miliona-Savo ce ga znati

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 10.09.2020
14:34

Neka mu svi svetci i Bog budu u pomoći

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 10.09.2020
11:34

Bolii im vec dugo sedi na klupi.Zasto,to niko nezna.Tu nesto jako nevalja.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 10.09.2020
10:43

Ohrabruje to sto ga je Miha preporucio, sto ima dosta iskustva, ima dobre fizicke karakteristike, ali brine to sto nigdje nije davao golove. Hajd da vjerujemo da ce biti nesto od njega, Sadik jeste pozitivan primjer, ali i Boaci, pa nadam se da ce i Falcineli opravdati ocekivanja. Rekao bih da od toga kako ce se on pokazati zavisi cijela sezona, ocajnicki nam treba golgeter.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 10.09.2020
10:25

Ovo mirise na jos jedan promaseni transfer Mitra Mrkele, ali opet bolje da protiv Omonije igra on nego Tomane.

avatar
Чарлс Јенкинс
Thursday, 10.09.2020
10:14

Sadik se baš dobro pokazao u Humskoj,posle,pa možemo reći lošeg starta.Al ono,to se dogodi jednom u 10 igrača da započne sezonu tako loše a sad im je maltene najbolji igrač.Ne očekujem toliko od Falćinelija ali bar neka vrati uložen novac i još kusur i od njega dosta.

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 10.09.2020
16:54

Druze, Sadik daje nekeko neke golove... Ali da je dobar, realan li si, pa covek se saplice na loptu. B liga je krvnicka igra se hard fudbal tako da ni ovaj a ni onaj krakati iz partizana nisu mogli nesto posebno, ovde je to na nasim poljanama mnogo lakse. S obzirom da je igrao u seriji A, neupitan je kvalitet samo kako ce se adaptirati...

avatar
Brajkoo
Thursday, 10.09.2020
10:12

Ono kad drugi placa pa imas luksuz da dovedes igraca bez da si ga gledao jedno poluvreme!

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 10.09.2020
16:58

Pa moze se, tako je kako je. Mogi ste i vi da ulozite malo parica, prodajte sAdikA za 50 miliona pa kupite 50 igraca po milion. Ako nemate para trazite od Toleta