Zvezda dovodi Malezijca koji tečno govori srpski?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.06.2020.
22:04
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Neobična informacija pojavila se danas, kao najava novog potpisa na ''Marakani''.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle pandemije koronavirusa, koja će neminovno dovesti do smanjenja budžeta u narednom periodu, Crvena zvezda će od ovog leta još veću pažnju posvetiti mlađim kategorijama, kako bi se odatle iz godine u godinu crpelo što više talentovanih i kvalitetnih igrača koji bi potom izazivali interesovanje iz inostranstva.

S tim u vezi, ''Blic'' danas prenosi najnoviju informaciju - Zvezda bi navodno trebalo da pojača svoj kadetski tim 15-godišnjim fudbalerom iz Malezije.

U pitanju je Omar Rajan Kama Azlan, koji je nedavno bio na probi u Crvenoj zvezdi, a može se pohvaliti i učešćem na kampu Mančester sitija.

Utiske iz Beograda je malezijskim medijima preneo njegov otac.

''Posle dve nedelje boravka u Crvenoj zvezdi, Omar je dobio odlične rezultate. Nekoliko trenera ga je ocenjivalo i došlo do zaključka da Omar ima sjajne tehničke predispozicije. Najvažnije je da svi u Beogradu vole Omara.

On je marljiv, disciplinovan, skroman i tečno govori srpski'', navodno je rekao njegov otac, ali je ostalo nejasno kako je talentovani fudbaler za tako kratko vreme uspeo da ''tečno'' progovori srpski jezik.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 17.06.2020
09:33

Zašto je to nejasno? Kod Terzića je sve moguće, zato go zovu Magija.

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 17.06.2020
07:54

Naucio ga robot Ema:-D:-D:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.06.2020
22:54

Da država nije upumpala za vreme Korone pare u zvezdu preko Gazproma i Poštanske štedionice, odnosno zvezda sama sebi preko FSS novac od UEFA pošto njeni ljudi imaju kontrolu nad novcem koji se daje savezima zvezda bi bankrotirala, ali ne zbog Korone jer ona tu ništa nije izgubila što bi zaradila, već zbog ogromnih plata i premija, neverovatan broj novih igrača u svakom prelaznom roku i loše procene da će se to vratiti transferima "kvalitetnih" stranaca nakon odigrane LŠ, kako je sam doktor za samouništenje verovao i izjavljivao. O svemu sam vas blagovremeno obaveštavao i upozoravao: setite se da sam prošlog leta pričao da zvezda duguje svojim igračima 4 plate, a onda izađu Žander i Van La Para ovog proleća i kažu da im zvezda duguje 6 plata, vi kažete da je zvezda zaradila od LŠ, a ja sam vam pričao da je izgubila jer je samo prvi tim košta preko 30M €, a zaradila je oko 24-25M € i eto dodatno kašnjenje plata od 2 meseca. Ni to nije sve, to se pojedinim strancima duguje po 6 plata, dok se pojedinim domaćim igračima duguje i više plata. Ruski novinar piše kako će Gazprom usled velikih gubitaka u vreme Korone smanjiti sponzorstva, dok se Lice Sa Poternice javlja da kaže kako neće i onda odmah dobije unapred plaćeno "sponzorstvo Gazproma", a ustvari Gazprom je samo paravan za istorijsko upumpavanje novca u srpskom sportu, naravno u zvezdu. Licenca za UEFA je dovedena u pitanje, ali naravno tu su Laković, Čeferin i Kokeza ne samo da dobiju lincencu na lepe oči, već i da novcem iz UEFA-e preko FSS ispeglaju dugove. Zato je Marko Pantelić i rekao klubovima da se ne nadaju da će dobiti pomoć i da je novac za FSS. Da bi se renovirao tim koji predstavlja jednu ruševinu koja nije ni za sredinu tabele u poštenoj ligi potrebno je najmanje 15M €, a doktoru i novih 30M €. Ko će to da plati?