Zvezda hoće u Ligu šampiona, Biševac ima savet za bivši klub

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.05.2016.
21:57
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac i bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Biševac nada se da će crveno-beli uspeti da se plasiraju u jedno od dva evropska takmičenja, ali upozorava da su za ostvarenje tog cilja potrebna ozbiljna pojačanja.

olweb.fr
olweb.fr

Povezane vesti

Defanzivac Lacija Milan Biševac našao je vremena da prokomentariše učinak svog bivšeg kluba u domaćem šampionatu i da pošalje poruku podrške Crvenoj zvezdi na putu ka plasmanu u neko od dva evropska takmičenja.

"Srce mi je puno ali je Zvezda titulu osvojila još pre šest meseci. Nekako sam više bio srećan tada nego sada kada su i zvanično osvojili. Nadam se da će se pojačati i uspeti da uđu u Ligu šampiona" rekao je Biševac.

Bivši fudbaler Crvene zvezde imao je prilike da igra u Ligi šampiona i dobro zna da za taj nivo takmičenja crveno-beli moraju da dovedu ozbiljna pojačanja.

"Moraju da se pojačaju dobro, ipak Evropa i naše prvenstvo teško mogu da se porede. Kao velikom zvezdašu bilo bi mi drago da se uđe u Ligu šampiona ali bi trebalo biti realan... Nadam se i držim im palčeve da, za početak, uđu u Evropu" zaključio je Biševac.

Crvena zvezda će kao šampion Srbije zaigrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona posle gotovo deset godina, a ko će joj biti prvi rival znaće se već za mesec i po dana nakon žreba u Nionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke