Zvezda i "makedonski Vardi" - Koliko je realno?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.06.2019.
07:54
Izvor: Sportske.net

Klub posle mnogo turbulencija nema novca da ga plaća, on je zainteresovan, uklapa se u budžet srpskog šampiona. Kakve su šanse?

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

I dalje traju priče o eventualnom pojačanju Zvezde iz Italije. Naime, Palermo je preživeo sezonu, vraćeni su u Seriju B, ali sa ogromnom kaznom.

Sicilijanci su u problemima, trebalo bi da se oslobode najskupljih igrača, a među njima je i odlični Nestorovski.

Makedonca zovu "Vardi", razmišljao je posle nevolja u domovini da ostavi fudbal, otišao u hrvatski Inter, i onda kao u bajci stigao u Seriju A. Davao je golove u Italiji, to je bilo nedovoljno da se Palermo spasi, ali je ostao na stadionu "Barbera".

Za tri godine Ilija Nestorovski je u dresu "rosanera" postigao 35 golova u šampionatima Serije A i druge italijanske lige.

Pričalo se o odlasku u druge klubove, ali Palermo nije želeo da ga proda.

Nestorovski ima 29 godina, mediji u Italiji tvrde da je zainteresovan da zaigra za Crvenu zvezdu, mada će imati još ponuda.

Njegova primanja su 500 000 evra, ima ugovor do 2021. koji predviđa da mu promanja porastu za još oko 250 000. Što se toga tiče, čini se da bi Zvezda mogla da ga angažuje, ali samo ako mu Palermo da odrešene ruke.

Biće dosta zainteresovanih klubova, ne onih iz vrha, niti onih koji se bore za izlazak u Evropu, možda je to šansa Crvene zvezde, Makedonac bi bio ogromno pojačanje, ali za sada osim ovih sporadičnih najava nema konkretnih pregovora, tim pre što Terzić ima još nekoliko opcija za vođu napada. Ranije je pominjan Tomane iz Tondele, snažni portugalski napadač koji je ove sezone dao 12 golova u ligi. Svojevremeno je mnogo obećavao, počeo u Gimaraešu, proveo sezonu na pozajmicama u Nemačkoj i Grčkoj, ali nigde sem u domovini nije davao golove...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.06.2019
17:28

Boaćiju koji je igrač za Juventus, Čelzi, Siti dovode pojačanje iz Serije C. Kako je to moguće?

avatar
Man united
Monday, 03.06.2019
16:36

Добар је Несторовски. Ја не бих размишљао двапут.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 03.06.2019
12:02

Ma kakav makedonski Vardi, koji ce nam on.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 03.06.2019
11:34

Pogresio je sto je ostao u Seria B , sada ....

avatar
Doktor Trax
Monday, 03.06.2019
10:35

Nista od ovoga. Zvezda da se okrene prodaji nagomilanih igraca koji se nisu pokazali uopste, pa kad se lepo ocisti kadar videti gde skripi i popuniti rupe sa 3 kvalitetna igraca i za njih se otvoriti. Dakle rasprodati Gardiste, Causica, Milunovica,Bakulu,Simica, Pavkova i Boacija. Dovest spica i kombinovati sa Joveljom i malim Crnogorcem pa sledece leto prodati jednog. U odbrani Pankovi + Babic idealno naci im jos jednog brzog i ekstra. I dovesti jednog plejmejkera slicnog Marinu. Dati sansu Jevtovicu, Jirki, Vukanovicu i Vulicu . Dakle jeda jedan defanzivac jedan veznjak i jedan napadac (pod uslovom da odu pomenute glave).