Zvezda i Partizan ciljaju "eksplozije" na tržištu, borba za 15 miliona evra već kreće!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.04.2022.
09:29
Izvor: Sportske.net

Fantastični su igrači, oni su slobodni i najverovatnije traže novu sredinu...

 EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Crvena zvezda i Partizan uveliko su krenuli u akciju dovođenja novih fudbalera, jasno je da su standardi porasli nakon velikih uspeha i jednih i drugih u evropskim takmičenjima. Pored toga, ulog je dogodine veliki, 15 miliona evra ide šampionu Srbije zbog izvesnog plasmana u Ligu šampiona direktno bez kvalifikacija.

Taj novac bi mogao da dovede i velika imena u srpski fudbal, možda i neke povratnike za koje ne biste nikada očekivali da se vrate. 

Ko bi to mogao biti?

Velikom broju kvalitetnih igrača ističe ugovor na kraju sezone, pa je jasno da su u tefterima uprava Crvene zvezde i Partizana. 

U slučaju Crvene zvezde, definitivno je jedan od njih Mihailo Ristić, potom Danijel Aleksić, Uroš Spajić, a možda je i u ovom slučaju nemoguća misija Filip Đuričić. 

Partizanu bi nemoguća misija mogao da bude Adem Ljajić, znamo i da su zainteresovani i za dvojac iz Vojvodine Nemanju Čovića i Miljana Vukadinovića, tu je Marko Šćepović koji ostaje bez ugovora, golman Živko Živković, pa i Miralem Sulejmani. 

Miloš Veljković se čini kao neko ko je nedostižan i za jedne i za druge, ali bi Nemanja Radoja mogao biti interesantan, baš kao i Miloš Pantović i štoper Lazar Rosić. Crnogorski fudbaler Nikola Vukčević ostaje takođe bez ugovora u Levanteu, poznato je da ga je tražila Crvena zvezda još pre devet godina, ali je tada odabrao Bragu. 

Čekaće nas vrelo leto što se tiče transfera, Crvena zvezda i Partizan bi mogli da budu interesantniji i strancima čijih će dolazaka definitivno biti u srpski fudbal. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke